Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bernie Ecclestone, 89, ska bli pappa på nytt

Här är några av dagens största sport- och nöjesnyheter.
Bernie Ecclestone och Fabiana Flosi.Foto: REUTERS
Bernie Ecclestone.Foto: SRDJAN SUKI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

I höst fyller den förre F1-bossen Bernie Ecclestone 90 år.

Strax innan blir miljardären pappa för fjärde gången.

– Som alla föräldrar har vi bara en önskan, att barnet ska födas friskt, säger hustrun Fabiana Flosi till Blick.

2003 utsåg tidningen F1 Racing Bernie Ecclestone till sportens viktigaste person någonsin.

Den brittiske miljardären gjorde endast två GP-lopp under 50-talet innan den aktiva karriären lades ner för att i stället fortsätta vid sidan av banan. Han köpte Brabham och ledde stallet, med affischnamnet Niki Lauda i spetsen, till framgångar.

På 80-talet fick han en ledarroll inom F1-gruppen och styrde sporten i drygt tre decennier innan han 2017 tvingades lämna positionen för att i stället få titeln hedersordförande. För åtta år sen gifte han sig med den tidigare GP-arrangören Fabiana Flosi och de lever tillsammans i hennes hemland Brasilien.

I dessa coronatider har Ecclestone, 89, och Flosi, 44, isolerat sig på gården strax norr om Sao Paulo. Samtidigt går de i väntans tider.

Bernie Ecclestone, 89, ska bli pappa

I en intervju med schweiziska Blick avslöjar paret att de i slutet av sommaren, strax innan Ecclestones 90-årsdag, ska bli föräldrar.

– Det blir en pojke. Som alla föräldrar har vi bara en önskan, att barnet ska födas friskt, säger hustrun Fabiana Flosi till tidningen.

Bernie Ecclestone har sen tidigare tre barn i åldrarna 31-65 år.

– Förhoppningsvis kan han (kommande sonen) lära sig Backgammon snabbt, säger han.

Bernie Ecclestone är glad över att som 89-åring kunna bli pappa igen. Och han verkar inte ha några problem med att hålla humöret uppe, trots rådande coronakaos i världen.

– Annars knäcker du dig själv. Jag vill bara att det ska vara bra med Fabiana i vår isolering. Lyckligtvis är gården väldigt stor och hon tar hand om kaffeplantagen, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.