Foto: Yoan Valat / Epa / Tt
 Foto: Yoan Valat / Epa / Tt

Zlatans hyllning till Alexander Gustafsson

Publicerad

Alexander Gustafsson stegade in för sin match mot Jimi Manuwa till tonerna av Zlatan Ibrahimovics version av nationalsången.

Efter segern hyllade Ibrahimovic "The Mauler".

Zlatan Ibrahimovic har tidigare hyllat UFC-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson.

Och nog är känslorna ömsesidiga. Åtminstone verkar det så om en betänker vilken låt som Gustafsson stegade in till när det vankades match mot Jimi Manuwa i London.

Gustafsson och Manuwas match är UFC-galans höjdpunkt och när förhandsfavoriten "The Mauler" promenerade in till publikens jubel så ljöd Zlatan Ibrahimovic och Max Martins version av den svenska nationalsången i högtalarna.

Hyllades av Zlatan igen

Versionen av "Du gamla du fria" spelades in i samband med Ibrahimovics uppmärksammade medverkande i biljätten Volvos reklamfilmer.

"The Mauler" vann matchen mot Manuwa enkelt, då han knockade britten i den andra ronden. Och efter matchen kom Zlatan med en ny hyllning.

"Stort grattis Alex! Jag är mer glad för din seger än min match och mitt rekord i dag. Bältet nästa. Braaaaaaaaaaavo!", skriver Ibrahimovic i sin app.

Tidigare under lördagen gjorde Zlatan ett mål i PSG:s match mot Bastia. Fullträffen var hans 226:e i Europakarriären, vilket betyder att han slog Gunnar Nordahls klassiska rekord.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag