Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Snälla hjälp mig att hitta min älskling”

Walt HarirsFoto: USA TODAY NETWORK / SIPAUSA TT NYHETSBYRÅN

UFC-tungviktaren Walt Harris 19-åriga styvdotter är försvunnen.

Nu vädjar han om hjälp att hitta henne och flera UFC-profiler erbjuder hittelön.

”Hjälp mig att hitta min älskling”, skriver Harris bland annat på Instagram.

Sökandet efter Aniah Blanchard engagerar hela UFC-världen just nu. Tungviktaren Walt Harris vädjar om hjälp i flera inlägg på sociala medier med hashtagen #FindAniah för att hitta sin styvdotter.

Blanchard hade senast hade kontakt med omvärlden förra onsdagen. Då pratade hon med sin rumskamrat och två dagar senare hittades hennes bil skadad i Auburn i Alabama.

”Hjälp mig att hitta min älskling”

Enligt Blanchards mamma Anegla Harris skulle hon tidigare under onsdagen träffa en man som precis lärt känna. Åtminstone antydde Blanchard det i ett meddelande till sin rumskamrat.

– Det måste vara någon som vet vad som har hänt henne. Vi måste få tillbaka henne, sa mamman i en intervju med WBRC-TV enligt USA Today. 

”Snälla hjälp mig att hitta min älskling Aniah Blanchard”, skriver Walt Harris bland annat på Instagram.

Polisen erfar att hon blivit utsatt för ett grovt brott eftersom man hittat bevis för att hon blivit skadad i bilen.

Flera profiler erbjuder hittelön

UFC:s president Dana White har i ett klipp på Twitter låtit meddela att han erbjuder en belöning på 25 000 dollar för den som hittar Blanchard. Dessutom har en anonym donator erbjudit fem tusen dollar och staten ytterligare fem.

Den lätte tungviktsmästaren Jon Jones adderade senare också ytterligare 25 000 dollar i hittelön i ett Instagram-inlägg under torsdagen.

https://www.instagram.com/p/B4BGyPFpCr-/?igshid=1alfxr6ewl4d7https://twitter.com/danawhite/status/1189724809430630401

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.