Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skräcken: Nära slita av fingret i båtdörren

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDY BROWNBILL / AP

Hollywood är inte för de svaga.

MMA-utövaren Ronda Rousey var nära att förlora ett finger på en inspelning för tv-serien 9-1-1 när fingret fastnade i en båtdörr.

”Jag förlorade nästan mitt finger, osannolik olycka”, skriver hon på sin Instagram där hon även visar upp en bild på skadan. 

MMA-utövaren Ronda Rousey har bland annat en olympisk bronsmedalj i judo i Peking 2008. Just nu håller hon på att spela in tv-serien 9-1-1. 

Någonting som inte bara är glamouröst. 

Precis i början av den första inspelningen för dagen fick hon ett finger klämd i en båtdörr och la inte märke till det i början. 

”Jag är van vid live-publik och visar aldrig smärta om jag inte ska”, skriver hon på sin Instagram. 

Ben och senor fästes med skruvar 

Men sedan skulle hon upptäcka vilken fara hon var i. 

För efter att hon avslutat tagningen blev hon tagen till sjukhus där hennes ben och senor fästes tillbaka med en skiva och skruvar. 

Då kanske man kan tro att skådespelaren gick raka vägen hem och vilade upp sig några dagar. Men inte Ronda Rousey.

Hon skriver på Instagram: ”Jag återvände till inspelningen nästa dag och filmade klart mina scener innan jag återvände hem för att återhämta mig.”

https://www.instagram.com/p/B1ZZ6BBnQUp/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.