Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miocic ny mästare – knockade Cormier

Foto: USA TODAY NETWORK / GARY A. VASQUEZ-USA TODAY SPORTS SIPA USA

Tungviktsfajten vid MMA-galan i Anaheim i USA mellan regerande UFC-mästaren Daniel Cormier, 40, och utmanaren Stipe Miocic, 36, slutade med knockoutseger för Miocic. Mötet var en retur på förra årets kamp då Cormier besegrade Miocic.

De båda amerikanerna höll jämna steg med varandra under de tre första ronderna. I den fjärde började Miocic konsekvent med kroppsslag mot Cormiers högra sida, något som gav utdelning och en stund senare kunde Miocic sänka sin motståndare varpå domaren bröt fajten.

– DC (Cormier) är en tuff jävel. Det är en fajt och allt kan hända. Anaheim, ni rockar! säger vinnaren direkt efter fajten.

– Jag tänkte bara, nu är jag trött, jag vill gå hem, svarar Miocic på frågan om vad han tänkte när Cormier sjönk ihop.

Cormiers framtid är osäker

Daniel Cormier, som före titelfajten öppnat för att karriären kan vara slut ville inte ge några definitiva besked direkt efter förlusten.

– Han (Miocic) är en fantastisk mästare, och grattis till honom. Det är en tuff känsla, jag behöver prata med min fru och bestämma vad vi ska göra nu.

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.