Mauler om MMA-galan i Solna: "Det är grymt!"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Alexander ”The Mauler” Gustafsson tillsammans med flickvännen Moa Johansson på MMA-eventet Scandinavian Fight Nights i Solnahallen.
Foto: Sven Lindwall
12 matcher gicks under eventet.
Foto: Sven Lindwall
"Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad", sa Alexander Gustafsson.
Foto: Sven Lindwall

MMA-fightern satt i publiken vid MMA-galan Scandinavian Fight Nights i Solnahallen på lördagen.

– Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad, säger han.

MMA-fightern Alexander ”The Mauler” Gustafsson var den största stjärnan vid Mixed Martial Arts–eventet Scandinavian Fight Nights i Solnahallen i går kväll.

Även om han själv inte tävlade var han där tillsammans med flickvännen Moa Johansson för att titta på matcherna.

– Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad. Det är bra tryck och bra fans. Matcherna är jättebra. Organisationen framför allt är super, sade han om tävlingen.

"Bra kvalitet"

Det var flera bra matcher, varav den första till publikens jubel avslutades med en knockout i första ronden.

– Det är bra kvalitet, men vi talar om debutanter. Vi pratar om de som bara har ett par förluster. De har precis börjat sin karriär. De ger sitt allt där inne. Det är alltid kul att se, sade The Mauler.

Det var fullsatt och hög stämning i Solnahallen och eventet drog i gång en halvtimme för sent då kön utanför var så lång och man väntade tills alla var inne.

12 matcher

Det här var ett PRO MMA-event med 12 matcher. Är man tillräckligt bra här kan man få chansen att tävla i bästa ligan, UFC, där The Mauler själv tävlat.

Sporten är ung i Sverige och The Mauler gjort en enorm insats för att höja intresset för den. Trots det förutspår han en ännu ljusare framtid.

– Vi har hållit på ett tag, men ändå är vi bara i början. Det är så mycket mer som kommer att hända, tror jag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.