Alexander ”The Mauler” Gustafsson tillsammans med flickvännen Moa Johansson på MMA-eventet Scandinavian Fight Nights i Solnahallen. Foto: Sven LindwallAlexander ”The Mauler” Gustafsson tillsammans med flickvännen Moa Johansson på MMA-eventet Scandinavian Fight Nights i Solnahallen. Foto: Sven Lindwall
Alexander ”The Mauler” Gustafsson tillsammans med flickvännen Moa Johansson på MMA-eventet Scandinavian Fight Nights i Solnahallen. Foto: Sven Lindwall
12 matcher gicks under eventet. Foto: Sven Lindwall12 matcher gicks under eventet. Foto: Sven Lindwall
12 matcher gicks under eventet. Foto: Sven Lindwall
"Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad", sa Alexander Gustafsson. Foto: Sven Lindwall"Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad", sa Alexander Gustafsson. Foto: Sven Lindwall
"Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad", sa Alexander Gustafsson. Foto: Sven Lindwall

Mauler om MMA-galan i Solna: "Det är grymt!"

Publicerad

MMA-fightern satt i publiken vid MMA-galan Scandinavian Fight Nights i Solnahallen på lördagen.

– Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad, säger han.

MMA-fightern Alexander ”The Mauler” Gustafsson var den största stjärnan vid Mixed Martial Arts–eventet Scandinavian Fight Nights i Solnahallen i går kväll.

Även om han själv inte tävlade var han där tillsammans med flickvännen Moa Johansson för att titta på matcherna.

– Det är grymt, skitbra! Jag är imponerad. Det är bra tryck och bra fans. Matcherna är jättebra. Organisationen framför allt är super, sade han om tävlingen.

"Bra kvalitet"

Det var flera bra matcher, varav den första till publikens jubel avslutades med en knockout i första ronden.

– Det är bra kvalitet, men vi talar om debutanter. Vi pratar om de som bara har ett par förluster. De har precis börjat sin karriär. De ger sitt allt där inne. Det är alltid kul att se, sade The Mauler.

Det var fullsatt och hög stämning i Solnahallen och eventet drog i gång en halvtimme för sent då kön utanför var så lång och man väntade tills alla var inne.

12 matcher

Det här var ett PRO MMA-event med 12 matcher. Är man tillräckligt bra här kan man få chansen att tävla i bästa ligan, UFC, där The Mauler själv tävlat.

Sporten är ung i Sverige och The Mauler gjort en enorm insats för att höja intresset för den. Trots det förutspår han en ännu ljusare framtid.

– Vi har hållit på ett tag, men ändå är vi bara i början. Det är så mycket mer som kommer att hända, tror jag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag