Kändisarna som följde Simon Sköld

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Simon Sköld vann i sin MMA-comeback. Och det var kändistätt i Eriksdalshallen när "The Gentleman" besegrade Christopher Sengele i andra ronden.

1. Sean Banan

Foto: Rebecca Lindström

En av många profiler på plats var Sean Banan. Den populäre artisten är framför allt känd för sina framträdanden i Melodifestivalen där han tagit sig vidare från delfinalen båda gångerna han har deltagit.


2. Musse Hasselvall 

Foto: /Ibl / /IBL

Musse Hasselvall är i grunden kampsportare och har flera SM-guld i jujutsu. Men det var som programledare på ZTV som Musse gjorde sig känd för den breda publiken. Hasselvall ledde programmet "Rallarsving" 2005 och 2006 där han testade på olika kampsporter.


3. Dragomir Mrsic 

Foto: Sven Lindwall

Viasats expertkommentator och skådespelaren från Snabba Cash-filmerna, Dragomir Mrsic, var även han på plats i Eriksdalshallen. Mrsic är främst känd som skådespelare i just Snabba Cash, men har också synts i "Wallander" och agerat expert under OS i Rio. Mrsic har en gedigen bakgrund inom kampsporten taekwondo och ägnade lördagskvällen åt att följa Simon Skölds framfart i oktogonen. 


4. Daniel Paris

Foto: /Ibl / /IBL

TV och radioprofilen Daniel Paris var även han på plats för att följa Skölds match. Paris blev känd för allmänheten när hann vann den första säsongen av SVT:s dokusåpa "Ung och bortskämd" - där en grupp curlade ungdomar tvingades ta hand om ett eget hushåll. Paris har också medverkat i ett antal SVT-program och har också deltagit i tv-programmet "Vakna med The Voice". 


5. Camilla Läckberg


Simon Skölds trognaste supporter, Sambon Camilla Läckberg, var naturligtvis också på plats på för att se Sköld vinna i comebacken. På Instagram berättade Läckberg att hon arrangerade ett mingel inför fajten i parets gemensamma hem innan man gemensamt tog sig till Eriksdalshallen. Läckberg uttryckte inför matchen sin oro över att Skölds motståndare vägde tre kilo för mycket på invägningen.  


6. Jenny Strömstedt 

Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS

Programledaren för TV4:s populära program "Nyhetsmorgon", Jenny Strömstedt, var även hon på plats. Strömstedt var i sällskap med en vän och meddelade på Instagram att det var första gången hon gick på MMA. Dessutom passade Strömstedt på att hylla de båda utövarna: "Oavsett allt. Dessa idrottsmän har både fysik och strategi".


7. Mia Törnblom

Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Den svenska självhjälpsgurun var på plats för att bevittna fajten. Hon har under många år gjort sig känd för sina motivationsföreläsningar och hon har bland annat varit sommarpratare i P1. Han skrivit en rad böcker och varit programledare. 


8. Torkel Pettersson

Foto: Anders Ylander / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN

På plats i Eriksdalshallen på Södermalm fanns även skådespelaren Torkel Pettersson. 47-åringen från Lund är kanske mest känd för sina roller i folkkära komedier som "Jalla, Jalla", "Kopps" och "Patrik 1,5". Under sista tiden har han dessutom spelat Prometheus på Dramaten!


9. Mikaela Laurén

Foto: Ylwa Yngvesson

Mikaela Destiny Laurén är en av Sveriges mest hårtslående boxare, och var självklart på plats när det skulle slåss och sparkas i Superior Challenge. Laurén är före detta landslagssimmare med 16 individuella SM-guld på meritlistan. Nyligen mötte hon Klara Svensson i en upphajpad superboxningsmatch på svensk mark, men förlorade på poäng.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.