Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Hulken” har äntligen hittat en motståndare

Årets mest bisarra MMA-fajt ser ut att bli verklighet.

Den 178 kilo tunge Sajad ”Hulk” Gharibi har hittat en motståndare som är villig att kliva in i oktagonen med honom. 

Sajad ”Hulk” Gharibi har länge varit en kultfigur på Instagram, men han har haft förtvivlat svårt att bli accepterad av MMA-världen. 27-åringen har en kroppshydda i mastodontväg: 178 kilo utspridda på 187 centimeter. 

Han skrev på ett kontrakt för polska MMA-organisationen KSW i november. Sedan dess har jakten på en första motståndare pågått – och sökandet har än så länge varit fruktlöst.

”Hulken” ska göra MMA-debut

https://www.instagram.com/p/BiKdgUmjmrr/

Nu har” Romario dos Santos Alves klev in i bilden. Mannen har ett smeknamn som är snarlikt Gharibis (”Hulken från Brasilien”) och har precis som iraniern gjort sig ett namn på de sociala medierna genom sin sanslöst välutvecklade muskulatur. 

”Ska slita huvudet av dig”

Han har stipulerat sina krav för att möta Gharibi i oktagonen.

– Jag ska öka till 120 kilo och du ska gå ner i vikt till 120 kilo. Sen ska jag slita huvudet av dig, säger Alves enligt sajten News.com. 

https://www.instagram.com/p/Bub7j5xl_Yv/?utm_source=ig_embed

Tidigare har det skrivits om en potentiell match mellan Gharibi och bodybuildern och filmstjärnan Martyn Ford. Men fajten blev aldrig av – och i januari gick Gharibi till verbalt angrepp på Ford via sitt Instagram-konto.

Superfajt blev aldrig av

”Var modig och utmana mig i stället för att gömma dig bakom dina sponsorer. Jag är redo att möta dig, kom upp i ringen i stället för att snacka”, skrev Gharibi på Instagram då. 

https://www.instagram.com/p/Bsvr2vwnxBp/

 

https://www.instagram.com/p/BdP7Q0NjepX/