Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han såg tre tjejer och tänkte vi var hjälplösa”

Mannen blottade sig för tre kvinnor.

Minuten senare låg han blodig i asfalten och strax efteråt greps han av polis.

– Han såg tre tjejer och tänkte att vi var hjälplösa, säger kampsportstjärnan Maria Ribeiro, 27, till MMAfighting.com. 

Den brasilianska MMA-stjärnan Maria Ribeiro, inom sporten känd som ”Wonder Woman”, var på väg att lämna hemmet tillsammans med sin svägerska och en väninna.

Plötsligt dök en blottare upp på gatan.

Mannen var troligtvis ovetande om Ribeiros profession, men skulle snart bli varse. För sajten MMAfighting.com berättar hon om att blottaren flydde på cykel, men att hon snabbt bestämde sig för att jaga ikapp honom.

– En miljon saker hann snurra i huvudet inom loppet av tio sekunder. Vi har tre barn som leker i trädgården mot gatan hela tiden. Det är bara vi kvinnor och barnen som är hemma om dagarna, säger hon och fortsätter:

MMA-stjärnan sprang ikapp blottaren

– Jag var barfota, men började springa efter honom. Han började skrika att han var oskyldig, att han inte hade gjort något annat än att försökt plocka fram något från sina fickor. Jag smällde till honom och brottade ner honom på marken. Mina väninnor tog tag i mig och han låg där blodig. Sen ringde vi polisen, som kunde gripa honom.

Mannen förhördes och släpptes fri kort därefter. Ärendet skickades över till en annan polissituation. Då tog Ribeiro återigen saken i egna händer och sökte upp mannens adress.

Hon hörde av sig till mannens grannar för att varna dem och flera personer beskrev blottaren som ”en märklig person”.

– Vi ser hur många våldtäkter som sker i världen. Vi vet att det pågår varje dag, så jag hade inte kunnat somna på kvällen om jag inte sprungit efter honom. Han såg tre kvinnor och tänkte säkert att vi var hjälplösa, säger Maria Ribeiro.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.