Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Försvunna dottern hittad död: ”Smärtan är outhärdlig”

Aniah Blanchard försvann förra månaden. Nu har hon hittats död.
Foto: HO / AP TT NYHETSBYRÅN
UFC-tungviktaren Walt Harris är styvpappa till Aniah Blanchard och skriver nu om sorgen på Instagram.
Foto: USA TODAY NETWORK / SIPAUSA TT NYHETSBYRÅN

När UFC-tungviktaren Walt Harris 19-åriga styvdotter försvann för drygt en månad sedan engagerades hela UFC-världen.

Nu står det klart att hon hittats död och polisen misstänker att hon mördats.

”Smärtan är outhärdlig”, skriver Walt Harris på Instagram.

Den 23 oktober i år syntes 19-åriga Aniah Blanchard för sista gången vid liv, när hon lämnade en bensinstation i staden Auburn i den amerikanska delstaten Alabama.

Enligt Blanchards mamma Anegla Harris skulle hon träffa en man som hon precis lärt känna. Åtminstone antydde Blanchard det i ett meddelande till sin rumskamrat.

Två dagar senare hittades hennes bil skadad och i den fanns blodspår från Aniah Blanchard.

Hittad död 

Nu bekräftar polisen att de kvarlevor som hittades tidigare i veckan i centrala Alabama kom från Aniah Blanchard, skriver New York Post.

– Vi har pratat med familjen. Givetvis är de förkrossade, men nu kan de åtminstone börja hantera det här och gå vidare, säger polischefen Paul Register, till den lokala nyhetssajten AL.com.

Aniah Blanchards styvpappa, UFC-tungviktaren Walt Harris, har vädjat om hjälp i flera inlägg på sociala medier för att hitta sin styvdotter. Flera profiler inom idrotten erbjöd också hittelön på totalt över 50 000 dollar, motsvarande 480 000 svenska kronor, för att Blanchard skulle hittas.

Två män misstänks för kidnappning

När det stod klart att det var Aniah Blanchards kropp som hittats gick Walt Harris själv på torsdagen ut och hyllade sin styvdotter i ett inlägg på Instagram.

”Jag vill bara tacka dig för att du hjälpte mig att förändra mitt liv till det bättre. Smärtan är outhärdlig. Jag vet att du vill att jag ska vara stark, men det är så svårt, min älskling”, skriver Walt Harris.

Polisen har gripit två män misstänka för inblandning i Aniah Blanchards försvinnande. En av dem ska ha setts tvinga in henne i en bil och de misstänks nu för kidnappning.

https://www.instagram.com/p/B5aXd65pjA_/?igshid=1fhhf18qg8b8h

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.