Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

23-åringens armar chockar världen

Kirill Tereshin

Kirill Tereshin, 23, sitter på världens kanske mest spektakulära biceps. 

De uppumpade överarmarna hjälpte dock föga när han ställdes mot en 43-årig bloggare i en MMA-fajt. 

Tereshin ströps ut redan i den första ronden. 

Fenomenet Kirill Tereshin har varit omskriven i internationella medier under flera års tid. Tereshin är före detta soldat i ryska armén, men var frustrerad över hur svårt han hade att få sina muskler att växa. 

Ryssen bestämde sig för att göra någonting åt saken – och tog i rejält direkt. 

För två år sedan började han injicera substansen ”synthol” i sina armar, och omkretsen på hans biceps växte med 26 centimeter på bara några dagar. Effekten är minst sagt häpnadsväckande, döm själv av bilderna längre ner i artikeln. 

Bilderna spreds snabbt över världen, och flera läkare gick ut och varnade ”Popeye” – smeknamnet Tereshin fått efter seriefiguren Karl-Alfred – för att hans metoder skulle kunna få brutala konsekvenser. 

– En dag kommer varbölder att börja bildas, sedan inflammation och han kommer då att risker att få en stroke, sa läkaren Jevgenij Lilin till Mirror, och menade även att Tereshin riskerade att behöva amputera armarna i framtiden. 

Kirill Tereshin förlorade MMA-matchen

Förra året började Tereshin känna av biverkningarna. 

”Ni kan glömma mig nu. Min arm svullnade upp när jag injicerade och det har skadat min kropp väldigt allvarligt. Jag har så ont, min mamma bara gråter”, skrev han på Instagram. 

Men ”Popeye” har repat sig och nyligen gick han sin andra MMA-match i karriären. Motståndet: 43-årige bloggaren Oleg Mongol. 

Under fajten stod det klart att Tereshins armar har störst effekt visuellt, och inte muskulärt. 

New York Post skriver att Oleg Mongol tog hem matchen redan efter tre minuter. 

Cornelia, 30, är världsmästare i MMA:

Cornelia Holm från Göteborg:
https://www.instagram.com/p/BodtX-6BcqC/https://twitter.com/RTSportNews/status/1186691786095431681?s=20

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.