Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Misstag jag kommer få ångra hela mitt liv”

Kinsey Wolanski Foto: GEPA PICTURES/ HARALD STEINER / GEPA PICTURES BILDBYRÅN
Vitalij Zdorovetskij och Kinsey Wolanski gjorde slut före jul - efter ett två år långt förhållande.Foto: Vitalij Zdorovetskijs Instagram-konto.

Kinsey Wolanski fick rubriker igen när hon stormade Schladmings slalomtävling tidigare i veckan.

Men en sak var inte som vid tidigare upptåg.

Hennes pojkvän Vitalij Zdorovetskij hyllade inte henne på sociala medier.

Faktum är att det numera världskända paret är historia.

”Jag gjorde några misstag som jag kommer ångra för resten av mitt liv”, skriver Zdorovetskij på Instagam.

Den 23-åriga modellen slog i måndags till på nytt när hon sprang in mitt under Alex Vinatzers andra världscupåk i Schladming.

Hon korsade mållinjen just före italienaren med en skylt där det stod ”RIP Kobe”.

– Du är min favorit. Det var därför jag var tvungen att springa in när du körde, sa Kinsey Wolanski när hon träffade Vinatzer efteråt. 

Wolanski blev världskändis i samband med fjolårets Champions League-finalen då hon lättklädd stormade planen. Antalet följare på Instagram ökade med två miljoner på bara några dagar.

Wolanski och Zdorovetskij har gjort slut

Pojkvännen - youtubeprofilen tillika komikern Vitalij Zdorovetskij - var stolt över kuppen.

”Det där är min flickvän! Jag är så jävla stolt över dig”, skrev ryssen som själv stormade VM-finalen i fotboll 2014.

Hur Zdorovetskij reagerade denna gång? 

Inte alls.

Paret är inte tillsammans länge. Förhållandet tog slut för en dryg månad sedan.

”Jag vill alltid visa upp en modig sida av mig själv, men bakom stängda dörrar har jag mått dåligt”, skrev Kinsey Wolanski på Instagram innan jul. 

”Jag ville inte ta upp allt det här i sociala medier, men han tyckte annorlunda. Vitalij och jag har beslutat oss för att gå skilda vägar. Efter två år av kärlek, av att vara bästa vänner, av att dela oförglömliga minnen, av att bygga ett liv tillsammans, är det nu dags för ett nytt kapitel i våra liv. Alla kan göra misstag men nu är det till slut dags för mig att lämna honom. Jag har så mycket kärlek för den person han är och önskar honom all lycka och att vi kan fortsätta vara vänner.”

”Jag har gjort misstag – förlåt!”

Strax därefter gav Vitalij Zdorovetskij sin version - och han tar på sig skulden för att det tog slut.

”Efter de två bästa åren i mitt liv, fyllda med minnen som jag aldrig glömmer, har jag och Kinsey bestämt oss för att separera. Den här tjejen har förändrat mitt liv och hon är, helt ärligt, den bästa människa jag någonsin träffat. Jag är så tacksam, Kinsey”, skrev han på Instagram.

”Jag har varit så inne i allt, så jag har gjort några misstag. Misstag som jag kommer ångra för resten av mitt liv för jag trodde att den här tjejen skulle vara mamman till mina barn. Kins', du förtjänar det bästa och jag är så ledsen. Vi kommer alltid att vara vänner och jag har så mycket kärlek för dig, men tyvärr är det här ett farväl.”

LÄS MER: Blev utsedd till ”Sveriges sexigaste” efter videonHär springer hon ut i slalompisten - iförd minimal baddräkt

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.