Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Missade SM-finalen – nu utsedd till årets spelare

Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

Hon har dominerat både i superligan och i landslaget. Nu har Iksus lagkapten Emelie Wibron utsetts till årets spelare i innebandy.

"Det är jätteärofyllt. Är det något individuellt pris jag rankar i topp är det Årets spelare", säger hon i ett pressmeddelande.

I motiveringen står det att Iksukaptenen driver sitt lag med pondus, energi, hårt jobb och hjärta och hjärna, och att hon är ett föredöme som tar ansvar i både klubblaget och landslaget.

"Det här är ett kvitto på att jag fortfarande blir bättre och bättre för varje säsong. Jag utvecklas hela tiden och vill fortsätta så", kommenterar Wibron.

27-åringen har snittat 2,84 poäng per match med Iksu i grundserien. Iksu var obesegrat i 49 matcher i rad från december 2017 till semifinalspelet mot Täby i år, men förlorade den avgörande semifinalen på påskdagen.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.