Miraklet: Alla ombord överlevde kraschen

Dramatiska bilder visar det brinnande flygplansvraket.
Foto: Godofredo A. Vásquez / TT NYHETSBYRÅN
Foto: TT NYHETSBYRÅN

Ett plan med 21 basebollfans var på väg till en bortamatch i Boston när planet kraschar vid starten. Fansen var på väg från Texas till Boston för att se Red Sox möta Houston Astros. 

Mirakulöst överlevde alla. 

Under tisdagen kraschade ett plan på en flygning mellan Texas och Boston. Planet innehöll 21 basebollfans som var på väg till matchen mellan Red Sox och Houston Astros. Kraschen ska, enligt lokala myndigheter, ha inträffat när planet skulle lämna flygplanet i Texas.

Mirakulöst nog överlevde alla i planet, trots att planet brann och lämnades i spillror. 

TMZ rapporterar om att två personer behövde tas till sjukhus med skador men att även de förväntas vara utom fara. 

– När det (planet) äntligen stannade ropade alla ”Vi måste ut! Vi måste ut! Vi måste ut!”. Vi hoppade ut på den där uppfällbara saken och sen skrek alla att vi skulle ta oss bort från planet, säger passageraren Cheryl McCaskill of Cypress till Houston Chronicle.  

Hon berättar att hon är ”skakad och chockad” efter att ha sprungit från det brinnande planet. Hon tappade även sina skor. 

– Idag fick vi allt vi kunnat hoppas på när en sådan här olycka inträffar, säger Tim Gibson, en lokal räddningstjänstdirektör till Houston Chronicle. 

Han berättar att räddningstjänstepersonal alltid hoppas på det bästa, men förbereder sig för det värsta, när ett plan inte landar som det ska. 

Se något mer:
Här kraschar flygplanet in i bostadshusen

Minst två döda efter olyckan i Kalifornien – enorm rökutveckling.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.