Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Men, vad är det du har tagit på dig John Daly?

Foto: Jon Super
Foto: Stuart Franklin
Foto: Stuart Franklin
Foto: Stuart Franklin

Golfaren John Daly är känd för sin udda klädsmak.

Men under den sista träningsdagen inför British Open såg det ut som att kom direkt från sängen.

Iklädd i vad som ser ut som pyjamasbyxor med Svampbob Fyrkant-motiv förberedde han sig till tävlingen.

Det har gått 19 år sen John Daly tog hem segern i British Open 1995. Sen dess har hans karriär mest handlat om skandaler - och hans kläder.

Bland annat skapade han uppståndelse under British Open 2010 när han spelade i ett par lila-gröna byxor med ett galet mönster och rökte cigaretter mellan slagen.

I år ska han på nytt delta i den anrika tävlingen. Och han drar till sig blickar trots att spelet inte har kommit i gång.

Svampbob-motiv

I gulblekt hår, rosa piké och skor är det många som höjer på ögonbrynen när de ser den forne storstjärnan.

Men framför allt är det hans byxor som väcker uppståndelse.

De i grund mörkblå byxorna täcks av ett rörigt motiv med karaktärer från barnprogrammet Svampbob Fyrkant prydde Dalys ben när han övade puttar dagen innan tävlingsstart.

Ett utseende som du inte kommer se hos någon av de andra golfarna på plats.

Spelade bort miljoner

Förutom kläderna har flera skandaler i hans privatliv uppdagats under hans karriär.

Bland annat uppmärksammades hans spelberoende nyligen. Då berättade Daly att han spelat bort totalt 364 till 375 miljoner kronor under sitt liv.

– Jag borde säga att jag ångrar det. Men jag gjorde så och nu ser jag framåt, jag hade riktigt kul när jag gjorde det, sa han då.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.