Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Maja Nilsson förbluffad av vännens ord: "Har inte ord"

Maja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf. Foto: / INSTAGRAM
Foto: / INSTAGRAM

Maja Nilsson och Sanna Dahlström har startat podcasten "Livet på läktaren".

I det första avsnittet berättar podduon om en uppmärksammad middag i Lissabon.

– Du och John (Guidetti) pratar så mycket om sex, säger Maja Nilsson i podcasten.

Maja Nilsson och Sanna Dahlström har under en längre tid haft som plan att starta en podcast. Sanna och Maja lärde känna varandra under U21-mästerskapet i Tjeckien, där Sverige senare vann EM-guld. Sedan dess har vänskapen växt sig starkare och för mindre än ett år sedan berättade Maja bland annat för SportExpressen om poddplanerna som hon och Sanna haft under en längre tid.

– Jag har tjatat på Sanna att vi ska starta en podd, jag tror att den skulle bli jätterolig, men John (Guidetti) och Victor (Nilsson Lindelöf) tyckte inte att det var en bra idé. De är rädda för att bli syndabockar, att vi ska klaga på att de inte har plockat ur diskmaskinen och sånt, berättade Maja Nilsson då.

Tio månader senare har Maja Nilsson och Sanna Dahlström äntligen släppt sitt första avsnitt av podcasten "Livet på läktaren" där de pratar om allt mellan himmel och jord. I det första avsnittet som går under namnet "sex månader senare" pratar Maja och Sanna om livet i Manchester och Vigo.

"Berättade om alla sexfantasier"

Men man backade också bandet till en uppmärksammad middag i Lissabon, när John Guidetti och fästmön Sanna var och besökte Maja och "Vigge". 

– Första gången jag träffade dig berättade jag om alla sexfantasier som vi har haft, säger Sanna Dahlström i podcasten "Livet på läktaren".

Maja Nilsson fortsätter:

– Första gången ni kom så bjöd ni ner er själva. Ni tog bilen till oss i Lissabon, ni kom på natten, och Victor åkte i väg på match dagen efter på match. Jag var själv med er i Lissabon och vi kom ju in på diverse saker under en middag, berättar hon.

Maja: "Ni pratar så öppet"

– Jag har inte ens ord för det, ibland tänkte jag ”vad ska jag svara nu?”. Det var sexsaker. Du och John pratar så mycket om sex, och så öppet. Ni har ju påverkat mig, säger Maja innan hon börjar skratta.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!