Maja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf. Foto: / INSTAGRAMMaja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf. Foto: / INSTAGRAM
Maja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf.  Foto: / INSTAGRAM
Foto: / INSTAGRAMFoto: / INSTAGRAM
 Foto: / INSTAGRAM

Maja Nilsson förbluffad av vännens ord: "Har inte ord"

Publicerad

Maja Nilsson och Sanna Dahlström har startat podcasten "Livet på läktaren".

I det första avsnittet berättar podduon om en uppmärksammad middag i Lissabon.

– Du och John (Guidetti) pratar så mycket om sex, säger Maja Nilsson i podcasten.

Maja Nilsson och Sanna Dahlström har under en längre tid haft som plan att starta en podcast. Sanna och Maja lärde känna varandra under U21-mästerskapet i Tjeckien, där Sverige senare vann EM-guld. Sedan dess har vänskapen växt sig starkare och för mindre än ett år sedan berättade Maja bland annat för SportExpressen om poddplanerna som hon och Sanna haft under en längre tid.

– Jag har tjatat på Sanna att vi ska starta en podd, jag tror att den skulle bli jätterolig, men John (Guidetti) och Victor (Nilsson Lindelöf) tyckte inte att det var en bra idé. De är rädda för att bli syndabockar, att vi ska klaga på att de inte har plockat ur diskmaskinen och sånt, berättade Maja Nilsson då.

Tio månader senare har Maja Nilsson och Sanna Dahlström äntligen släppt sitt första avsnitt av podcasten "Livet på läktaren" där de pratar om allt mellan himmel och jord. I det första avsnittet som går under namnet "sex månader senare" pratar Maja och Sanna om livet i Manchester och Vigo.

"Berättade om alla sexfantasier"

Men man backade också bandet till en uppmärksammad middag i Lissabon, när John Guidetti och fästmön Sanna var och besökte Maja och "Vigge". 

– Första gången jag träffade dig berättade jag om alla sexfantasier som vi har haft, säger Sanna Dahlström i podcasten "Livet på läktaren".

Maja Nilsson fortsätter:

– Första gången ni kom så bjöd ni ner er själva. Ni tog bilen till oss i Lissabon, ni kom på natten, och Victor åkte i väg på match dagen efter på match. Jag var själv med er i Lissabon och vi kom ju in på diverse saker under en middag, berättar hon.

Maja: "Ni pratar så öppet"

– Jag har inte ens ord för det, ibland tänkte jag ”vad ska jag svara nu?”. Det var sexsaker. Du och John pratar så mycket om sex, och så öppet. Ni har ju påverkat mig, säger Maja innan hon börjar skratta.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag