Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maic Sema klar för norska Haugesund

Foto: Andreas L Eriksson
Turerna kring Hammarby-stjärnan Maic Sema har fått ett slut. På torsdagen kom beskedet att mittfältaren lämnar Sverige för spel i norska FC Haugesund.
- Jag fick direkt den rätta känslan när jag besökte klubben, säger Sema i ett pressmeddelande.
FotbollsExpressen.se har tidigare avslöjat sanningen bakom Maic Semas nej till en förlängning i Hammarby.
Klubben och spelaren kom i somras överens om de ekonomiska villkoren - men Bajen ville skriva ett längre kontrakt medan Sema ville ha ett tvåårsavtal.

"Handlar inte om pengar"

Samtidigt var Sema besviken på klubben - som han menar försöker framställa det som han är girig.
- Det här handlar inte om pengar, sa hans agent Martin Klette till FotbollsExpressen.se i somras.
Parterna kunde aldrig enas om en förlängning och på torsdagen kom beskedet att Sema i stället skrivit på för tre år med norska ligasexan FC Haugesund. Detta efter att ha tackat nej till flera klubbar i allsvenskan.
- Jag fick direkt den rätta känslan när jag besökte klubben, säger Sema i ett pressmeddelande.
- Deras tränare är bra och tror stenhårt på mig. Genom att ta det här steget får jag träna och spela på en bra nivå där jag kan fortsätta att utvecklas.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.