Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnparets rädsla:
"Vi har två sovrum"

Foto: Viasat

OS är bara 66 dagar bort.

Och snart börjar också rädslan – för att bli sjuk.

– Den kommer krypande successivt, säger Anna Haag i Viasats intervjuserie OS-magasinet, som sänds i TV10, som sänds i kväll.

Viasat ska sända kommande vinter-OS, i Sotji.

Och spelen kryper närmare. Precis som rädslan och oron för att bli sjuk.

– Den kommer krypande successivt. Men runt jul är den på topp – och så håller den sig där tills man gjort sitt lopp, säger Anna Haag i Viasats OS-magasin, som sänds på TV10 klockan 19.25 i kväll (tisdag).

En förkylning är ofta svår att undvika. Så sent som i förra veckan tvingades, bland andra, Anders Södergren till vila på grund av förkylning.

Men det går att göra vissa saker för att hålla sig frisk.

– Det är handsprit och undvika folksamlingar, undvika handtag. Vi använder handskar så mycket vi kan. Det går lite till överdrift, säger Anna Haag.

"Då flyttar den andra ut"

För Anna Haag och pojkvännen Emil Jönsson, som även han är med i magasinet, blir det extra svårt – då de bor tillsammans.

Men det finns lösningar för det också.

– Vi undviker varandra. Nej då, men vi har två sovrum, om någon blir sjuk. Då flyttar den andra ut. Vi har lagt upp det så att det ska gå, säger Jönsson.

– Det handlar om att inte utsätta sig för onödiga risker.

OS-magasinet sänds alltså klockan 19.25 under tisdagskvällen på TV10.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.