Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Såg Emil och Stina kyssas i en gondol"

Petter Northug.
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN
Emil Iversen.
Foto: Expressen
Stina Nilsson.
Foto: Nils Petter Nilsson
Foto: Darko Bandic / AP

Stina Nilsson och Emil Iversen skickades hjärtemojis till varandra på de sociala medierna.

Nu har romansryktet spätts på av ingen mindre än skidvärldens Gossen Ruda, Petter Northug.

– Jag såg att de kysstes i gondolen under en tur i Val Senales i går, säger Northug till Dagbladet.

Stina Nilsson och Emil Iversen hade vad man skulle kunna beskriva som en Instagram-flirt.

Nilsson la upp en bild från lägret i italienska Val Senales och fick då en kommentar från Iversen: en emoji med hjärtögon. Nilssons replik var i samma stuk: en emoji som blåser i väg ett hjärta.

Iversen och Nilsson skickade hjärtan

När SportExpressen pratade med Iversen och Nilsson om saken valde båda två att tona ner flörteriet.

– Det är viktigt att vara kompis med de svenska tjejerna, det är viktigt att ha vänner på andra sidan av gränsen. Det är inget mer med det. Vi är goda vänner, sa Iversen.

– Det är bara kul. Det är lite den jargongen vi har, sa Nilsson.

"De kysstes"

Men det här med att tona ner, det är inte riktigt Petter Northugs stil. När Dagbladet frågade honom om kompisens Iversens flört, valde Northug i stället att spä på saken.

– Jag såg att de kysstes i gondolen under en tur i Val Senales i går. På måndag åt de pizza tillsammans bara de två. Hon bodde hos Emil inför samlingen i Val Senales. Det är väl inte så hemligt länge, säger Northug, i ett svar som får antas ha väldigt låg sanningshalt.

– Emils förälskelse är en brobyggare till Sverige.

"Hon är vacker"

Iversen skriver i ett sms till Dagbladet att han tycker att Nilsson är både "vacker och otroligt trevlig". Samtidigt antyder han att den goda tonen mellan dem mest beror på att hans pappa Ole Morten Iversen är damtränare för det svenska landslaget.

– Jag tycker att det är kul att svenskarna hämtar in en norsk tränare. Det är min pappa, och han är en duktig tränare. Jag tror och hoppas att han kan bidra med en hel del.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.