Teodor Peterson. Foto: Nils Petter Nilsson/OmbrelloTeodor Peterson. Foto: Nils Petter Nilsson/Ombrello
Teodor Peterson. Foto: Nils Petter Nilsson/Ombrello
Teodor Peterson. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅNTeodor Peterson. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN
Teodor Peterson. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Petersons pappalycka – fått sitt andra barn

Publicerad

Den blågula satsningen mot OS har börjat.

Men Teodor Peterson finns inte med under skidlandslagets träningsläger i Vålådalen.

Han har nämligen blivit pappa.

"Heddas lillebror och vår son är äntligen här!", skriver skidåkaren på Instagram.

Den 9 februari invigs OS-festen i Pyeongchang.

Redan nu har det svenska längdlandslaget samlats i jämtländska Vålådalen för att inleda förberedelserna.

– Vi vill vara på tå direkt när träningssäsongen startar och komma ännu bättre förberedda inför den spännande OS-säsong som vi har framför oss, säger förbundskapten Rikard Grip till skidor.com.

Men alla åkare är inte på plats i Vålådalen. En som fått ledigt från träningslägret är Teodor Petersson, som tog två OS-medaljer i Sotji, silver i sprinten och brons i sprintstafetten.

Anledningen?

"Om någon undrar varför Teodor Peterson saknas på lägret i Vålådalen så kommer här svaret: Han har blivit pappa igen!! GRATTIS!" skriver längdslandslaget på sin officiella Facebook-sida.

Skidparets barnlycka: "Äntligen"

OS-hjälten Petersson har själv lagt ut en bild på bebislyckan på sin Instagram.

"Heddas lillebror och vår son är äntligen här!", skriver Petersson i bildtexten.

För två år sen blev Teodor Petersson och sambon Sanna Hallberg, även hon skidåkare, föräldrar för första gången då dottern Hedda föddes.

– Det gick rätt fort och bra, bättre än vad jag hade väntat mig nästan. På något sätt så fattade man inte riktigt förrän det är klart. Det blev väldigt speciellt, blev lite känslosam och så där. Det var häftigt, sa Petersson då.

– Det är kul att bara sitta och titta på dem, man tänker inte på så mycket annat och mår ganska så bra.

 

 

Heddas lillebror och vår son är äntligen här!

Ett inlägg delat av Teodor Peterson (@teodorpeterson) Maj 6, 2017 kl. 10:59 PDT

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag