Parets nya babylycka – firade med Vasaloppet

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Anna och Emil Jönsson Haag väntar barn igen.

Det firade stjärnparet genom att åka Vasaloppet.  

Tre av familjens SNART fyra familjemedlemmar åkte så klart en tur i Fäders Spår tillsammans”, skriver Anna på Instagram. 

Skidåkarna Anna och Emil Jönsson Haag blev föräldrar för den första gången när Harry föddes under hösten 2019. Anna Haag Jönsson meddelar nu på sin Instagram att hon är gravid igen. 

Det firade de tidigare OS-medaljörerna med att åka Vasaloppet. 

”Can't hide – won't hide – cause I got a baby bumb. Tre av familjens SNART fyra familjemedlemmar åkte så klart en tur i Fäders Spår tillsammans”, skriver Anna Jönsson Haag på Instagram. 

Har berättat om stressen

I en intervju med SportExpressen nyligen berättade Anna Jönsson Haag om en eventuell framtida skidkarriär för sonen Harry. 

– Han har redan ett par skidor, och verkar ha kul. Vi hoppas så klart att han ska tycka det är roligt med idrott, komma in i den gemenskapen. Sedan är det underordnat vilken sport det blir. Jag vill att han ska få uppleva samma typ av trygghet som jag och Emil kände som barn.

Anna Jönsson Haags främsta meriter i karriären är OS-guldet i stafett 2014 och silvret i skiathlon från Vancouver 2010. Emil Jönsson har två OS-medaljer från Sotji 2014. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.