Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ny satsning på skidor i Expressen Premium

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Frida Karlsson på besök i Expressen TV.
Charlotte Kalla har också varit på besök.
Hon väntas bli en av huvudpersonerna inför säsongen.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Charlotte Kalla, Therese Johaug och Ebba Andersson likaså.
Foto: KIMMO BRANDT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Lossnar det för Calle Halfvarsson i vinter?
Foto: KERSTIN JOENSSON / AP TT NYHETSBYRÅN
SportExpressens skidteam med Tomas Pettersson, Philip Gadd och Ludvig Holmberg.
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
1 / 7

SportExpressens skidbevakning är redan ledande i Sverige.

Nu blir den ännu bättre.

Inför den här säsongen lanseras en helt ny satsning i Expressen Premium – för dig som vill veta ALLT om Frida Karlsson och gänget.

– Vi kommer ta bevakningen till en ny nivå, säger krönikören Tomas Pettersson.


Så skaffar du Expressen Premium 

SportExpressens skidteam har legat i framkant under flera års tid och bland annat nominerats till pris på galan ”Årets dagstidning”.

Nu väntar en ny säsong. Den 20 november är det nationell premiär i Bruksvallarna och en vecka senare skärps allvaret ytterligare, när det är världscuppremiär i finska Ruka. Vinterns stora höjdpunkt väntar sen i slutet av februari: VM i Oberstdorf.

Hela vägen kommer Tomas Pettersson (krönikör), Ludvig Holmberg (reporter) och Philip Gadd (programledare) att punktbevaka tävlingarna och allting som händer vid sidan om spåret.

– Vi kommer att bjuda på mängder av nyheter, reportage och tv-inslag. Allting talar för att det här blir en extremt händelserik säsong, säger Philip Gadd.

Majoriteten av materialet på SportExpressen.se kommer att vara upplåst och tillgängligt för alla, precis som tidigare. Men inför den här säsongen görs även en satsning på Expressen Premium.

Vill du veta allt om skidstjärnorna och det som händer ute i världscupen – då gäller det att bli prenumerant där.


Klicka här för att skaffa Expressen Premium

Spelet blev en succé

Som kund i Expressen Premium får du bland annat exklusiv tillgång till:

• Fördjupande artiklar som tar dig närmare både de svenska och utländska stjärnorna.

• Ett nyhetsbrev där du varje vecka serveras det bästa från skidvärlden.

• Fantasy-spelet ”Premium Manager” där du väljer ut åkare och får poäng utifrån hur de presterar i verkligheten. Spelet hade premiär i fjol och blev en stor succé (flera av åkarna i Sveriges landslag skapade egna lag i spelet och var med och tävlade).

• All övrig kvalitetsjournalistik som publiceras i Expressen Premium, om allt ifrån ishockey och fotboll till politik och nöje.

Expressen Premium gick från 0 till 70 000 digitala prenumeranter under första året efter lansering och vann nyligen pris för ”best paid content strategy” i en tävling arrangerad av WAN-IFRA, världsorganisationen för tidningar och publicister.

Nu blir även längdskidåkningen en tydlig del av satsningen.

– Det här ger oss möjligheten att utveckla vår bevakning ytterligare och det känns väldigt roligt‚ säger Ludvig Holmberg.

– Missa inte chansen att signa upp er redan inför världscuppremiären, så att ni hinner starta ett lag i ”Premium Manager”. Det är ett väldigt kul spel och det säger jag inte bara för att jag slutade tvåa i totalen i fjol och krossade både Tomas Pettersson och Philip Gadd.


Spela Premium Manager Skidor – första månaden är gratis

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.