Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Mådde fruktansvärt – jag ville bara sova”

Emil och Anna Jönsson Haag. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Emil och Anna Jönsson Haag. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Emil och Anna Jönsson Haag i TV4:s Nyhetsmorgon. Foto: TV4
Emil och Anna Jönsson Haag i TV4:s Nyhetsmorgon. Foto: TV4

Anna och Emil Jönsson Haag avslutade sina längdkarriärer för ett år sedan, men arbetade som volontärer under VM i Åre.

Nu berättar Anna Haag Jönsson dock att mästerskapet var en riktig pärs – på grund av hennes graviditet.

Det har gått ett år sedan Anna och Emil Jönsson Haag valde att avsluta sina respektive skidkarriärer. Paret träffades genom skidåkningen och gifte de sig förra sommaren, och under gårdagen meddelade de via sin Youtube-kanal att de väntar sitt första barn. 

– I oktober blir det saker vi inte gjort tidigare i livet. Vad har vi inte gett oss in på? Wow, alltså, det här är häftigt., säger Anna Jönsson Haag i klippet.

Under morgonen gästade paret TV4:s Nyhetsmorgon. Där berättade de om lyckan över graviditeten – och svårigheterna som den bidrog med i början.

– Nu mår jag bra men de första tre månaderna var väldigt jobbiga, speciellt när vi var på alpina VM i Åre, säger Anna Jönsson Haag.

Anna Jönsson Haag: ”Jag kan inte se det”

Efter en lång karriär som aktiv skidåkare tog Anna Jönsson Haag under mästerskapet steget över till arrangörssidan, där hennes roll var att hålla alla volontärer på bra humör.

– Jag skulle vara ”mood manager” och åka runt i backen och vara på jättebra humör och det enda jag ville var att ligga och sova för jag mådde så fruktansvärt illa.

Hon fortsätter:

– De där veckorna var bara... Lukten i det där volontärstältet eller de där grejerna de delade ut... Jag kan inte se det utan att bara, usch. Men nu mår jag jättebra, nu mår jag nästan oförskämt bra.