Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kallas dröm med den nya kärleken

Charlotte Kalla.Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Fredrik Karström.Foto: SUNDSVALLS-TIDNING
Charlotte Kalla.Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY

I slutet av november avslöjade Charlotte Kalla, 32, att hon hittat kärleken.

Nu berättar sambon Fredrik Karström om parets husdrömmar.

– Vi får se när det blir och en gräsmatta vill man ju ha, säger han till Sundsvalls Tidning.

I tre år var Charlotte Kalla singel. Och hon trivdes med det.

– Kanske är det lättare att ta OS-guld om man är singel, förklarade hon i en intervju med SportExpressen 2018.

Men i samband med vinterns tävlingar i Gällivare stod det klart att den svenska skiddrottningen hittat kärleken hemma i Sundsvall. Hon och Fredrik Karström är nämligen skrivna på samma adress.

– Det stämmer att jag har en ny pojkvän och han heter Fredrik Karström. Vi har det bra tillsammans, men jag vill inte berätta mer än så om mitt privatliv, sa Kalla då.

Karström är 30 år gammal och jobbar som mäklare i Sundsvall. 2018 fick han ta emot pris efter att ha varit den på Länsförsäkringar som sålt allra flest bostadsrätter.

I en intervju med Sundsvalls Tidning berättar nu Karström om relationen med den svenska OS- och VM-hjälten och deras planer för framtiden. 

Sambon om hans och Kallas husdrömmar

Han flyttar gärna till ett hus i de södra delarna av Sundsvall, där det är nära till både natur och jobb.

 – För mig spelar det inte så stor roll om det är en gammal eller modern villa, men jag föredrar nog en mer modern eftersom det är mer lättskött. Renoveringar och större ingrepp lämnar jag till andra, men måla väggar, det kan jag, säger han till tidningen.

På frågan om paret går i hustankar svarar han:

– Jo, det kan man väl säga, men vi får se när det blir och en gräsmatta vill man ju ha.

Båda två lägger ner mycket tid på sina respektive jobb. Men de hinner träna en hel del tillsammans, mest löpträning, och Karström berättar vidare att de i övrigt hinner ses en hel del.

– Vi ses mer än man kan tro. Vi anpassar oss, det är oftast resor för henne över helgerna så vi ses på vardagarna. Landslaget reser själva men jag har varit med på några tävlingar, säger Fredrik Karström.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.