Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Haag: "Har aldrig sett Emil så chockad förut"

Foto: Nils Petter Nilsson
Foto: Nils Petter Nilsson

Anna Haag har aldrig sett Emil Jönsson så chockad.

Men det låg en hel del planering och fixande bakom överraskningsfesten för hennes sambo.

– Jag lurade i väg honom hemifrån och täckte vår övervakningskamera med ett fejk-kort, avslöjar Anna Haag om Jönssons 30-årsfest.

Världscupspremiären är bara ett par veckor bort och Anna Haag berättar att hon faktiskt tycker att det är riktigt bra att träffa media just nu.

– Journalisters frågor kan få en själv att rannsaka sig. Det är inte så att jag vanligtvis går runt och tänker på vad jag har fokuserat på. Under försäsongen går man efter en mall och det är egentligen först nu man tänker till, när frågorna kommer, säger Anna Haag och medger att hon har ett återkommande problem under försäsongen.

– Jag är en väldigt envis person som tänker att man alltid kan göra saker lite bättre och i många avseende är det bra. Men när man tränar väldigt mycket kan det vara ödesdigert att öka träningen även om bara lite grann, säger Haag och fortsätter.

– Jag är en sådan person som gärna adderar så jag måste lära mig att inte göra det. Under försäsongen behöver jag inte pushas, snarare bromsas.

"Ingen riktig skidnörd"

Anna Haag har tre OS-medaljer och tre VM-medaljer hemma i prisskåpet, men hon är långt ifrån nöjd och belåten.

– Jag ser oerhört mycket fram emot säsongen, trots att det inte är något stort mästerskap är det inte svårt att hitta motivationen, säger Haag som samtidigt gärna pratar om något annat än skidor.

– Jag är ingen riktig skidnörd. Visst, jag gillar att prata om träning, teknik och så där. Men jag tycker också att det är jätteskönt att stänga av ibland och snacka om något helt annat.

Något helt annat än skidor blev det också när sambon Emil Jönsson fyllde 30 i slutet av sommaren.

Anna Haag ställde till med en överraskningsfest.

– Emil anade ingenting. Jag lurade i väg honom hemifrån och täckte vår övervakningskamera med ett fejk-kort. Sedan fixade jag en fest tillsammans med min syster och barndomsvänner.

– När Emil kom hem till huset var alla klädda i vitt och vi hade ett ”white party”. Det var en riktigt lyckad kväll och jag har aldrig sett Emil så chockad, säger Anna Haag.

Världscuppremiären avgörs i Kuusamo/Ruka 27–29 november.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!