Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Erkänner: Flickvännen kommer i tredje hand

Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Norges storstjärna Johannes Hösflot Kläbo har hittat kärleken.

Men det innebär inte att han tränar mindre.

– Det är kanske trist att säga det, men mina prioriteringar är först träning, sen mat och efter det Pernille, säger Kläbo i sin vlog.

Johannes Hösflot Kläbo är bara 22 år gammal, men har redan en otrolig meritlista. Han har tagit tre OS-guld, tre VM-guld och 27 segrar i världscupen. Dessutom har han revolutionerat sporten med sin speciella springstil i den klassiska åkningen.

Under det senaste året har Kläbo även fått rubriker för… sitt kärleksliv.

Förra våren klev skidstjärnan ut och berättade att Pernille Dösvik från Trondheim nu är hans flickvän.

– Vi har känt varandra ett tag och nu är vi tillsammans. Hon är en grym tjej som jag har fattat tycke för, förklarade Johannes Hösflot Kläbo i sin vlog.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Vd2097u3MD8

”Måste göra tråkiga val”

I måndags publicerade Kläbo en ny vlog där han och Pernille svarade på frågor. Och en fråga som dök upp var: ”Har du någonsin struntat i ett träningspass för att vara med Pernille?”

Enligt Kläbo är svaret nej.

Han menar att träning och mat alltid kommer i första och andra hand. Pernille kommer i tredje hand.

– Oavsett vad man vill uppnå så måste man göra några tråkiga val och våga stå för det. Och för mig är det väldigt enkelt. När jag är hemma och det regnar så kan det vara svårt att gå ut och träna, men jag vet vad mitt mål är och vart jag vill. Då vet jag också att jag måste genomföra det där träningspasset, säger Kläbo.

– Det är trist ibland och det är inte alltid en dans på rosor, men oftast är det tuffast i början av säsongen och sen går allting bra.