Charlotte Kalla har klart med ny manager

Charlotte Kalla med sina tre VM-silver
Foto: Modica/Nordicfocus / BILDBYRÅN
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Charlotte Kalla avslutade samarbetet med managern Keith Karlsson för att pröva på något nytt.

Nu har Kalla tecknat ett avtal med byrån Håkanson United. 

– Jag vill prova något nytt för att få ny energi och nya perspektiv i arbetet med att utveckla mina kommersiella samarbeten, säger Kalla i ett pressmeddelande.  

I månadsskiftet meddelade Charlotte Kalla att hennes åtta år långa samarbete med managern Keith Karlsson var över. 

– Vi har jobbat ihop i åtta år, sen vill man ha något nytt och då söker man nytt. Det är inga hard feelings, hon har valt att ta ett nytt tag. Ibland vill man pröva något nytt i livet, sa Karlsson om beslutet. 

"Ska utveckla det kommersiella"

Nu har Karlssons ersättare utnämnts. Det rör sig om marknadsföringsbyrån Håkanson United, ledd av Olle Håkanson. 

– Jag vill prova något nytt för att få ny energi och nya perspektiv i arbetet med att utveckla mina kommersiella samarbeten, säger Kalla i ett pressmeddelande. 

– Tillsammans med Håkanson United hoppas jag kunna optimera både för mig själv och för dem som stöttar mig i olika former. Det känns motiverande och inspirerande att ta ett helhetsgrepp med min nya samarbetspartner. 

"Sträckt ut en hjälpande hand"

Håkansson ska lägga upp en ny marknadsföringsplan för Kalla. 

– Initialt handlar det nu om att vara lyhörda. Vi utgår från vad Charlotte tycker är kul, spännande och viktigt för att hitta en gemensam plattform att jobba utifrån, säger Olle Håkanson. 

I samma pressmeddelande kommenterar Kalla för första gången uppbrottet från Karlsson. 

– Vi har haft väldigt bra år tillsammans och jag är tacksam över att han alltid tagit sig tid för mig och välkomnat mig in i familjen med öppna armar. Keith har alltid sträckt ut en hjälpande hand och jag är imponerad över hans förmåga att kläcka idéer och tänka kreativt. Det har berikat min satsning. Men nu har vi gemensamt, i bästa samförstånd, bestämt oss för att prova något nytt för att få ny energi och nya perspektiv, säger hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.