Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carolas och Northugs oväntade flört i värmen

Foto: TV2
Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY

Carola Häggkvist såg Petter Northug stå där i kalsonger och kunde inte motstå chansen att gå fram till honom.

Det oväntade mötet blev fångat av norska TV2. 

Petter Northug har haft en tuff säsong så här långt. Den norske superstjärnan har stått för så pass medelmåttiga insatser i världscupen att han vid upprepade tillfällen petats ur det norska laget. Han fick inte åka med till den pågående Tour de ski och uppges hänga löst inför OS i Pyeongchang. 

Men allt är inte mörker för Northugs del. När han var på semester i paradiset stötte han plötsligt på en svensk nationalikon – framför påslagna tv-kameror. Northug filmades för sin medverkan i TV2-programmet Stjernemöte då plötsligt Carola Häggkvist approcherade honom med ett stort leende på läpparna. 

"Jag såg en snygg kille"

"Då Carola upptäckte Petter Northug vid bassängkanten utnyttjade hon chansen för att ta en pratstund. Och man kan lugnt säga att de hittade tonen tillsammans", skriver TV2 i sin beskrivning av mötet. 

– Jag såg en snygg kille på långt håll. Det var du!, säger Carola i klippet.

Den omaka duon sjöng mycket riktigt en duett tillsammans. De stämde upp i Queen-dängan "We are the champions" – och Northug fick beröm för sin sånginsats från Carola. 

"Kul att Carola..."

Mötet avslutas med en selfie. 

– Kul att Carola fick något positivt ut av semestern, säger Northug till kamerorna innan han tar ton och sjunger "Fångad av en stormvind", solo den här gången. 

Nu väntar nya tävlingar för Northug. Efter nordiska mästerskapen kommer Northug troligtvis att göra comeback i världscupen i Planica. 

– Vi hade ett konstruktivt möte med fokus på Petters kvalificeringsmöjligheter till OS i Pyeongchang, har Northugs tränare Stig Rune Kveen sagt tidigare. 

Programmet Stjernemöte sänds klockan 22.15 i norska TV2. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!