Foto: TV2Foto: TV2
 Foto: TV2
Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAYFoto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY
 Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY

Carolas och Northugs oväntade flört i värmen

Publicerad

Carola Häggkvist såg Petter Northug stå där i kalsonger och kunde inte motstå chansen att gå fram till honom.

Det oväntade mötet blev fångat av norska TV2. 

Petter Northug har haft en tuff säsong så här långt. Den norske superstjärnan har stått för så pass medelmåttiga insatser i världscupen att han vid upprepade tillfällen petats ur det norska laget. Han fick inte åka med till den pågående Tour de ski och uppges hänga löst inför OS i Pyeongchang. 

Men allt är inte mörker för Northugs del. När han var på semester i paradiset stötte han plötsligt på en svensk nationalikon – framför påslagna tv-kameror. Northug filmades för sin medverkan i TV2-programmet Stjernemöte då plötsligt Carola Häggkvist approcherade honom med ett stort leende på läpparna. 

"Jag såg en snygg kille"

"Då Carola upptäckte Petter Northug vid bassängkanten utnyttjade hon chansen för att ta en pratstund. Och man kan lugnt säga att de hittade tonen tillsammans", skriver TV2 i sin beskrivning av mötet. 

– Jag såg en snygg kille på långt håll. Det var du!, säger Carola i klippet.

Den omaka duon sjöng mycket riktigt en duett tillsammans. De stämde upp i Queen-dängan "We are the champions" – och Northug fick beröm för sin sånginsats från Carola. 

"Kul att Carola..."

Mötet avslutas med en selfie. 

– Kul att Carola fick något positivt ut av semestern, säger Northug till kamerorna innan han tar ton och sjunger "Fångad av en stormvind", solo den här gången. 

Nu väntar nya tävlingar för Northug. Efter nordiska mästerskapen kommer Northug troligtvis att göra comeback i världscupen i Planica. 

– Vi hade ett konstruktivt möte med fokus på Petters kvalificeringsmöjligheter till OS i Pyeongchang, har Northugs tränare Stig Rune Kveen sagt tidigare. 

Programmet Stjernemöte sänds klockan 22.15 i norska TV2. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag