Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Besked efter skadan: ”Har inte riktigt koll”

Expressens Daniel Kristoffersson och Noa Bachner är ute med ett nytt avsnitt av podden ”Disco & Noa” om allsvenskan. Se en tjuvtitt här.
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

Djurgårdens stjärnor Jesper Karlström och Jonathan Ring tvingades bryta med skador mot Brann.

Nu ska Ring magnetröntgas efter en misstänkt knäskada.

– Vi har inte riktigt koll med hoppas att det bara är en överansträngning, säger han Djurgårdens hemsida.

Djurgården åkte på en kalldusch i försäsongspremiären mot Brann i lördags. De regerande svenska mästarna föll med 4-1 och än värre var att man åkte på två skador på sina stjärnor Jesper Karlström och Jonathan Ring.

I Karlströms fall kommer nu lugnande besked.   

– Det är mycket bättre. Jag har haft lite problem tidigare och så fick jag en liten känning i skottögonblicket. Jag kände direkt att det gjorde väldigt ont och försökte stödja på benet men det gick inte. Nu känns det bättre. Jag får ta det lite dag för dag. Det ska inte vara något allvarligt, säger Karlström till klubbens hemsida.

Jonathan Ring ska röntgas: ”Bättre besked då”

I Jonathan Rings fall råder fortfarande viss osäkerhet kring känningarna i knäet. Poängkungen hoppas dock att det inte ska röra sig en allvarlig skada.

– Vi har inte riktigt koll men hoppas att det bara är en överansträngning. Jag ska på magnetröntgen de närmaste dagarna så får vi bättre besked då, säger han.

Naprapaten Kalle Barrling:

 – Vi väntar på röntgen för Jonathan. Med Jesper ser det ljusare ut. Han kommer få vara uppe på planen i morgon (onsdag) redan, säger han.

Glädjande för Djurgårdens del är också att Erik Berg stegrar sin träning och närmar sig full träning.

– Han stegrar allting. Det är jättekul att det går framåt. Vi får se hur mycket det går, men det kommer att stegras. Han närmar sig full träning, säger Barrling.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.