Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hjärtskärande orden – Kobes fru om sorgen

Bryants 13-åriga dotter med ombord, enligt TMZ.
Vanessa och Kobe Bryant.
Foto: AARON POOLE / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON

Vanessa Bryant har för första gången uttalat sig efter helikopterolyckan som kostade maken Kobe Bryant och 13-åriga dottern Gianna livet.

”Vi är fullständigt förkrossade av den plötsliga förlusten av min älskade make, Kobe – den fantastiska pappan till våra barn, och min vackra, fina Gianna – en kärleksfull, eftertänksam och underbar dotter”, skriver Vanessa Bryant på Instagram.

På en timme hade över 250 000 personer kommenterat inlägget där de ger Vanessa Bryant sitt varma stöd.

Fyra dagar efter basketikonen Kobe Bryants död har frun Vanessa skrivit ett långt inlägg på Instagram.

”Mina flickor och jag vill tacka de miljontals människor som visat stöd och kärlek under den här ohyggliga tiden. Vi behöver det verkligen”, skriver Vanessa Bryant.

Hon uttrycker själv sitt stöd för de andra människor som förlorade nära och kära i helikopterolyckan och att de delar varandras sorg.

”Det finns inte nog med ord för att beskriva vår smärta just nu. Jag känner tröst i att Kobe och Gigi både visste hur djupt älskade de var. Vi var så otroligt välsignade att vi hade dem i våra liv. Jag önskar att de kunde ha varit med oss för alltid. De var våra vackra välsignelser som togs från oss alldeles för tidigt”, skriver Vanessa Bryant.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/?utm_source=ig_embed

Vanessa Bryant: ”Det är omöjligt att tänka sig livet utan dem”

Vanessa Bryant hämtar styrka i de fina minnena av maken och dottern.

”Det är omöjligt att tänka sig livet utan dem”, skriver Vanessa Bryant som hyllar Gianna som en fantastisk syster till parets övriga barn Natalia, Bianka och Capri.

”Vår kärlek för dem är oändlig. Jag önskar bara att jag kunde krama dem och kyssa dem”, skriver Vanessa Bryant som avslutar inlägget så här:

”Tack för att ni har älskat Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri och mig.”

Även Kobe Bryants lag, Los Angeles Lakers, uttalade sig för första gången i natt. Via sociala medier skickade de en hyllning till Bryant som gav dem fem NBA-titlar.

”Vi är förkrossade och har förändrats för alltid efter förlusten av Kobe Bryant och hans dotter, Gianna. Ord kan inte beskriva hur mycket Kobe betyder för Los Angeles Lakers, våra fans och vår stad”, skriver klubben som sedan tidigare pensionerat hans nummer 8 och 24.


https://twitter.com/Lakers/status/1222730022017855489?s=20https://twitter.com/Lakers/status/1222730023406206977?s=20

TV: Kobe Bryant omkom i en helikopterkrasch i Los Angeles

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.