Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Jessica Almenäs förlänger sitt kontrakt

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Jessica Almenäs fortsätter som programledare för Discovery över de kommande olympiska spelen.

Det meddelar tv-bolaget i ett pressmeddelande.

– Ser fram emot att fortsätta göra programmen jag älskar, säger Almenäs.

Jessica Almenäs rekryterades till Discovery 2016 och hon har bland annat varit programledare för tv-bolaget under OS-sändningarna 2018.

Nu står det klar att hon fortsätter.

– Jag är så glad över att få vara kvar ”hemma” på Discovery Networks Sweden där jag trivs så bra. Ser fram emot att fortsätta göra programmen jag älskar – Superstars, Vem kan Slå Anja & Foppa samt OS. Längtar tills nästa projekt drar i gång! Verkligen en bra start på 2021, säger Almenäs i ett pressmeddelande.

Jessica Almenäs fortsätter som programledare

Discoverys programdirektör Axel Eriksson är också nöjd med förlängningen av Almenäs kontrakt.

– Vi inleder 2021 med en stor lansering av vår nya globala streamingtjänst discovery+, med en massa fantastisk underhållning och som blir primära arenan för OS. Att Jessica fortsätter med oss på den här fantastiska resan är vi väldigt glada över, säger Eriksson.

Jessica Almenäs representeras av innehållsbyrån Next Level Group.

– Det är både glädjande och rimligt att Jessica även fortsatt ska glädja rikets tv-tittare på Discoverys plattformar. Hon är verkligen ett superproffs och Next Level Group är stolta över att stärka banden ytterligare till kanalen, säger byråns vd Anders Cedhamre.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.