Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kaptenen lägger av – jagar poängdrottning

Foto: BILDBYRÅN
Foto: Sirius Innebandy.

Lagkaptenen Jennifer Stålhult och backveteranen Elin Gillberg tackar för sig.

Men mästarlaget Täby har också ett antal spelare på ingång.

Högt upp på önskelistan finns Sirius poängdrottning Agnes Wiklund, enligt uppgifter till SportExpressen.

– En superintressant spelare, säger sportchefen Robin Andersson.

Redan efter SM-guldet för en dryg månad sedan erkände landslagscentern Jennifer Stålhult att hon starkt övervägde att lägga innebandyklubban på hyllan.

– Jag älskar den här sporten, jag kommer aldrig att sluta på grund av att det är tråkigt utan det är för att vi lägger ner otroligt mycket tid, sa 29-åringen och erkände hon har funderingar på att skaffa barn. 

Under fredagen kom beskedet: Jennifer Stålhult lägger av.

https://www.instagram.com/p/ByF_lYjoIs_/

Ett tungt avbräck för Täby naturligtvis.

Under fredagskvällen kom även beskedet att Täby-trogna backveteranen Elin Gillberg tackar för sig, skriver klubben på sin hemsida. 

Men det finns nyförvärv på ingång också.

– Vi har tre spelare klara och diskussioner med tre till, sa sportchefen Robin Andersson för en vecka sedan.Täby jagar Sirius-stjärnan Agnes Wiklund

Enligt uppgifter till SportExpressen är Sirius poängdrottning Agnes Wiklund ett namn som Täby jobbar på att få in. Diskussioner har pågått under en tid.

22-åringen gjorde 33 poäng på 26 matcher den gångna säsongen.

– Superintressant namn. Väldigt, väldigt intressant för Täby, men jag vet inte var det slutar, säger Robin Andersson.På sportchefens agenda finns också att göra klart med Ranja Varli. Den landslagsmeriterade forwarden - som öst in poäng för Täby i tre raka säsonger - är en viktig pusselbit i lagbygget.

- Hon har ett utgående kontrakt och henne diskuterar jag med. Jag tror att hon och jag vill att hon ska fortsätta så det ska inte inte vara några större problem att lösa det, sa Robin Andersson för en vecka sedan.

SportExpressen avslöjade tidigare i veckan att förre SSL-stjärnan Christian Mattsson är högaktuell att fylla vakansen som huvudtränare. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.