Kajsa Bergqvist har hittat kärleken igen

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist
Foto: FREDRIK WENNERLUND / STELLA PICTURES
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Kajsa Bergqvist skilde sig från hustrun Hanna Hanve 2018. 

Nu har den tidigare höjdhoppsstjärnan hittat kärleken igen, skriver Aftonbladet

Sommaren 2016 berättade Kajsa Bergqvist att hon gift sig med flickvännen Hanna Hanve. 

”Har numera en fantastisk fru! Tack alla vänner och familj som förgyllde våran dag. Så lycklig”, skrev den tidigare friidrottsstjärnan på Facebook. 

Två år senare separerade paret och ansökte om skilsmässa. 

Nu skriver tidningen Aftonbladet att Kajsa Bergqvist har hittat kärleken på nytt. I samband med välgörenhetsmiddag i Zelmerlöw & Björkman Foundations regi dök 43-åringen upp tillsammans med Josefin Holmqvist, 32. 

På frågan om Bergqvist vill kalla henne och Holmqvist för ett par svarar hon: 

– Ja, det kan man göra. Det går bra. 

Kajsa Bergqvist om nya kärleken

Enligt Aftonbladet har paret varit tillsammans ett tag, och bor tillsammans i centrala Stockholm. 

Bergqvist var tidigare gift med filmregissören Måns Herngren. I samband med deras skilsmässa 2011 berättade höjdhopparen för tidningen QX att hon är bisexuell. 

– Jag tycker det ska bli extremt skönt att slippa alla spekulationer och rykten. Så, nu är det ute. Nu vet alla. Och det känns bra att prata om det i QX. Sen kommer jag inte vilja prata mer om det här, sa Kajsa Bergqvist då. 

Kajsa Bergqvist vann VM-guld i Helsingfors 2005 och OS-brons i Sydney fem år tidigare. Hon har fortfarande världsrekordet för damer i höjdhopp inomhus, på 2,08. Efter karriären utbildade sig Bergqvist till sommelier och startade ett företag som importerar viner. 


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.