Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kajsa Bergqvist har gift sig med sin Hanna

"Har numera en fantastisk fru! Tack alla vänner och familj som förgyllde våran dag. Så lycklig", skriver Kajsa Bergqvist på Facebook.
Den före detta höjdhoppsstjärnan kom ut som bisexuell i tidningen QX 2011.
Foto: All Over Press/Pelle T Nilsson
Foto: Tommy Holl

Kajsa Bergqvist, 38, har gift sig med Hanna Hanve, 25.

Den tidigare höjdhoppsstjärnan har publicerat en bild på bröllopet.

"Har numera en fantastisk fru", skriver hon på Facebook.

På QX-galan i år gjorde Kajsa Bergqvist entré med Hanna Hanve. På vänster ringfinger hade de likadana ringar. 

I lördags gifte de sig. 

"Har numera en fantastisk fru! Tack alla vänner och familj som förgyllde våran dag. Så lycklig", skriver Kajsa Bergqvist på Facebook.

Ceremonin hade ett 60-tal gäster, med bland andra Eva Dahlgren och Efva Attling, och hölls hemlig. Gästerna hämtades med båt från Waxholms hotell till ön Granholmen och vigseln skedde i en trädgård. 

Kom ut 2011

Den före detta höjdhoppsstjärnan kom ut som bisexuell i tidningen QX 2011. Samma år hade hon och Måns Herngren skickat in en gemensam skilsmässoansökan. Då berättade hon om kärleken till den dåvarande flickvännen Kristina.

– Även om jag inte haft några längre förhållanden med tjejer tidigare så har jag haft känslor för tjejer. Men jag har inte gått runt och känt mig bisexuell. När jag träffade Måns och var jättekär i honom såg jag mig inte som bi, jag kände mig jättehetero och var jättekär i honom. Men när jag blir gammal och jag ser tillbaka på mitt liv så kanske man kan se att jag är bisexuell. Men i stunden, i relationen, har jag alltid känt mig det ena eller det andra. Så har det alltid varit, sa hon till QX.

De är ute på bröllopsresa

Kajsa Bergqvist har efter sin framgångsrika karriär bland annat synts i "Mästarnas mästare" och varit programledare för "Atleterna" i SVT. 

Kajsa Bergqvist och Hanna Hanve är nu ute på bröllopsresa.

Många gratulationer har kommit in.https://www.instagram.com/p/BI3FMoDD7ge/

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.