Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

John Guidetti är klar för ny klubb

Foto: VINCENT WEST / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: MIKEL TRIGUEROS / CORDON PRESS BILDBYRÅN
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

John Guidetti behöver speltid inför sommarens EM-slutspel. 

Enligt SportExpressens uppgifter är han bara små detaljer från att gå på lån till Hannover 96 i Zweite Bundesliga. 

Låneaffären väntas bli klar inom kort. 

John Guidetti har varit med i A-landslagstruppen under de senaste åren, men har inte fått den speltid han velat i Alaves

De har ryktats om en utlåning under en längre tid och den senaste tiden har det ryktas om ett gäng klubbar för svensken. 

Agenten: ”Nära en lösning”

Men enligt SportExpressens uppgifter blir det nu en utlåning till tyska Hannover 09 i Zweite Bundesliga. Guidetti åker inom kort till Tyskland för att göra klart de sista detaljerna och han väntas presenteras som klubbens senaste nyförvärv inom den närmsta veckan. 

- Jag kan inte kommentera någonting gällande klubb, men det är nära en lösning för John. För Johns del handlar det om att få speltid, att komma till rätt klubb och rätt tränare, säger hans agent Hasan Cetinkaya.  

Vi har uppgifter på att det handlar om Hannover 96 i Zweite Bundsliga?

- Som sagt, inga kommentarer till det. Det enda jag kan säga är att Hannover är en bra klubb.  

Hannover 96 ligger på 13:e plats i Zweite Bundesliga och där spelar sedan tidigare Guidetti barndomskamrat från tiden i Brommapojkarna Miiko Albornoz. 

SportExpressen har förgäves sökt John Guidetti för en kommentar. 

 

Ladda ner appen gratis här – få sportnyheter på bästa sätt! 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.