Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johanna Ahlm förlänger med Viborg

Foto: Nils Jakobsson
Landslagsspelaren Johanna Ahlm, 22, förlänger med Viborg.
Mittnian har skrivit på ett treårsavtal med klubben som hon varit utlånad till.
- Johanna har potential att bli en av de bästa spelfördelarna i världen, säger Viborgs tränaren Jakob Vestergaard.
Johanna Ahlm skadade knät i Champions League.matchen mot Wien i början av mars. Sedan dess har hon kämpat för att komma tillbaka, och hoppas kunna spela CL-finalen den 8 maj.
Förra veckan var hon tillbaka i full träning, och nu är det klart att hon fortsätter i Viborgs tröja. På tisdagen offentliggjorde klubben övergången från Ålborg, som lånat ut mittnian under säsongen.
"Det har varit grymt nyttigt och lärorikt att få träna med de bästa och lära av dem. Nu är jag mer redo än någonsin att bli en av dem", skriver Ahlm på sin blogg.
I Viborg jublar man över att kontraktet är påskrivet.
- Förutom sina kvaliteter på handbollsplanen är Johanna också en tjej med härlig och tillmötesgående personlighet, som passar perfekt till Viborgs värderingar, säger Viborgs ordförande Peter Cassøe i ett pressmeddelande.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.