Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storsatsar på finalerna – så sänder vi i helgen

Se några av de snyggaste målen från årets SSL.
Pixbo mot Thorengruppen. Där har ni SM-finalen på damsidan 2021.
Foto: PER WIKLUND / BILDBYRÅN
Expressens Oskar Lund och Anders Borgström kommer vara på plats under SM-finalerna.
Foto: SportExpressen Play

På lördag spelas SM-finalen i innebandy för damer och nästa helg är det dags för herrarna.

Båda finalmatcherna kommer sändas gratis av SportExpressen – och dessutom bjuder vi på flera livesändningar inför matcherna.

– Vi kommer att bjuda på det mest initierade snacket inför och runt finalerna med våra profiler som följt lagen på nära håll hela säsongen, säger Mattias Wallström, livesportansvarig Bonnier News.


SportExpressen Play sänder alla matcher från innebandyns SSL fram till 2025

SportExpressen Play sänder samtliga matcher i SSL både på dam- och herrsidan – och SM-finalerna är inget undantag.

Både damernas final nu på lördag och herrarnas nästa söndag kommer sändas på Expressen.se och på SportExpressen Play och är gratis att se.

– Vi har sänt alla matcher i SSL hela säsongen och klart att det är superhäftigt att toppa den här satsningen med att sända SM-finalerna. Vi har rättigheten för SSL, inklusive SM-finalerna, till och med 2025. En långsiktig satsning på en grymt häftig och spännande sport, säger Mattias Wallström, livesportansvarig Bonnier News.

Utöver själva finalmatcherna, som båda börjar 15.15, kommer vi att sända live både dagen innan matcherna och på morgonen under matchdag.

Flera livesändningar inför

Inför damernas final mellan Thorengruppen och Pixbo blir det därmed en livesändning på fredag eftermiddag med gäster från finallagen, en sändning på lördag morgon där våra experter snackar upp matchen och sedan själva matchsändningen med studio.

SportExpressens Oskar Lund och Anders Borgström kommer finnas med i samtliga sändningar och dessutom ansluter experten Mika Packalén på matchdagen. Han kommer att kommentera finalen tillsammans med Andreas Åberg.

Efter slutsignalen kommer vi sända från guldfirandet och snacka ner matchen tillsammans med spelare från lagen.

SportExpressen Play sänder alla matcher från innebandyns SSL fram till 2025.


HELGENS SCHEMA

Fredag

16.30-17.10 Studio med Oskar Lund och Anders Borgström från Gavlehovshallen. Tränare och lagkaptener gästar.

Lördag

10.00-10.30 Frukostsändning med Oskar Lund, Anders Borgström och Mika Packalén från Gavlehovshallen. Analyser och senaste nytt inför finalen.

14.45-18.00 Matchsändning. Oskar Lund och Anders Borgström i studion. Andreas Åberg och Mika Packalén som kommentatorer. Få segerintervjuer och analyser efteråt.


Alla tider är sluttider är cirkatider.