Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora lyckan efter att ha sågat allt och alla

Foto: SportExpressen Play
Foto: BILDBYRÅN

Han sågade allt och alla för bara en vecka sedan.

Till matchen mot Kalmarsund kommer Jönköpingsmålvakten Gustav Jansson som en glad, nybliven tvillingpappa.

– Det var lika bra att bara släppa ut allt, säger 29-åringen.


Lyssna på hela Gustav Janssons sågning i tv-spelaren ovan.

8-3-förlusten mot Växjö förra helgen sved.

Ordentligt.

Gustav Jansson gjorde det tydligt i intervjun i SportExpressen Play efteråt - då han sågade egna laget (”vi är inte ens nära”), domarna (”de håller inte måttet”) och spelschemat.

– Det är anskrämligt. Jag förstår inte varför vi ska ha ett uppehåll. Vi ställer in VM, men gör om det då så att vi bara kan rulla på i stället. Nej, då har vi ett uppehåll på två och en halv vecka för att träna. Vad fan, det är inte det vi ska göra under säsong. Vi ska spela matcher, ta poäng. Det är vad det handlar om.

Gustav Jansson har fått tvillingar

Sedan dess har mycket hänt. 

I början av veckan blev Gustav Jansson pappa till två tvillingpojkar. 

– Det har varit en bra tid. Man märker ju stor skillnad nu när man hade en liten sedan innan jämfört med sist, säger JIK-målvakten som trots tillökningen finns med till matchen mot topplaget Kalmarsund i eftermiddag.

– Tanken är att jag ska vara med men om jag står vet jag inte. Jag har missat någon träning nu i veckan så får se om ”Alex” (Alexander Gustafsson) gick om mig, säger Gustav Jansson.

Han ångrar inte utbrottet senast. Inte det minsta.

– Det var lika bra att bara släppa ut allt och känga allt som skulle ha det. Men i morgon ska jag bara vara glad för tre poäng i alla fall.

Se Jönköping-Kalmarsund på SportExpressen Play. Sändningen startar 15.50 i eftermiddag.

'

En spelare får många röster