Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Möt SSL:s största profiler – ny podd om innebandy

Foto: EVA-LENA OLSSON
Kim Ganevik, en av SSL:s absolut största profiler är första gästen.Foto: PER WIKLUND / BILDBYRÅN
Kim Ganevik berättar bland annat om sin tidigare depression och relationen till Jesper Sankell.Foto: Per Wiklund

Målet: Att komma så nära de största SSL-profilerna som möjligt. 

På tisdag har den nya intervjupodden ”Frislag” - som kommer att ledas av Oskar Lund - premiär.

Första gästen: Mullsjös stjärna Kim Ganevik. 

– Han berättar bland annat varför han tackat nej till landslaget, på vilken punkt han tycker svensk innebandy är på väg åt fel håll och hur han tagit sig ur sitt spelmissbruk, säger Lund. 

En intervjupodd med de största profilerna i världens bästa innebandyliga, på herr- och damsidan, där programledaren Oskar Lund ska försöka komma så nära stjärnorna det bara går. Det är målet med ”Frislag”, som har premiär den här veckan. 

– Det blir samtal om både spelarnas karriärer och livet utanför innebandyn, säger Oskar Lund och fortsätter: 

– Gästerna kommer att vara profiler i och kring herrarnas och damernas SSL. I de flesta fallen lär det handla om spelare, men det kommer säkerligen bli några tränare och andra profiler som dyker upp också. Några gäster är inbokade men jag tar mer än gärna emot tips på personer som kan vara intressanta att lyssna på. Det är bara att höra av sig!

”Bjuder på en väldigt intressant historia” 

I det första avsnittet gästar Mullsjös citatmaskin Kim Ganevik, som i en enkät inför säsongen bland annat blev utsedd till den största trashtalkern i SSL. 

– Han blev vald till det men i podden tycker jag han bevisar att han har väldigt mycket vettigt att säga också. Han berättar bland annat varför han tackat nej till landslaget, på vilken punkt han tycker svensk innebandy är på väg åt fel håll och hur han tagit sig ur sitt spelmissbruk. Dessutom bjuder han på en väldigt intressant historia om hans rivalitet och vänskap med Jesper Sankell som jag fastnade för under intervjun, säger Oskar Lund. 

 

En spelare får många röster