Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Inte varit nära hundra procent”

Se senaste avsnittet av Frislag.
Foto: PER WIKLUND / BILDBYRÅN

De leder serien inför kvällens möte med Mora och har radat upp segrar.

Trots det menar landslagsbacken Cornelia Fjellstedt att det finns betydligt mer att hämta av Team Thorengruppen.

– Jag kan inte komma på en match där vi varit nära en hundraprocentig prestation, säger hon.


Se alla matcher från SSL på SportExpressen Play!

Inför kvällens möte med Kais Mora, som sänds på SportExpressen Play med start 18.30, leder Team Thorengruppen SSL med 42 poäng på 17 matcher.

Laget har endast två förluster på kontot och +47 i målskillnad – men betydligt mer att ge enligt Cornelia Fjellstedt.

– Det har absolut varit godkänt, men vi är ett nytt lag på många sätt. Man kan göra jobbet varje gång men det krävs också något extra för att få ihop allt, säger hon.

Hur nära ert max är ni?

– Jag skulle inte säga att vi varit nära max, jag tycker inte vi varit det i någon match. Det har funnits mer att hämta i alla matcher och även om vi leder serien kan jag inte komma på en match där vi varit nära en hundraprocentig prestation. Jag tycker vi har en bit kvar, men det känns bättre och bättre, säger landslagsbacken.

Det låter oroväckande för konkurrenterna ...

– Ja, de är varnade.

Nyckelspelare på väg tillbaka

Thorengruppen har dessutom haft en del skadeproblem på viktiga spelare men fick nyligen tillbaka stjärnan Veera Kauppi och fler namn är på väg in i spel.

– Joelsson (Sofia) är snart tillbaka och Hållstam (Tilde) är tillbaka. Och så vill väl Wibron (Emelie, har nyligen blivit mamma) vara tillbaka så snart hon kan. Det har varit lite hackigt i femmorna men det känns som det blir bättre och bättre och vi kan få en rolig vår, säger Cornelia Fjellstedt.

Närmast väntar Mora i kväll och Lund borta på söndag.

– Mora har alltid varit ett favoritlag för mig att möta eftersom de alltid varit med i toppen, det brukar bli jämna matcher. Lund är en lite annorlunda nykomling och ett lag man måste ha respekt för.