Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kim Ganevik klar för Visby – så mycket kostade han

Premium: Kim Ganevik, 29, till Visby IBK.

Där har ni den stora sillybomben i innebandy-Sverige under deadline day.

Expressen kan nu avslöja hur mycket den hårdsatsande allsvenska klubben betalade för att landa stjärnnamnet – och om serierivalen som också försökte i sista stund.

Här är spelet bakom kulisserna som gjorde den spektakulära övergången möjlig.

– Det är klart att man gör en affär för att man tycker att det är en bra affär, säger Visbys klubbchef och tränare Joakim Bandholtz.


Se alla matcher från SSL och läs allt om innebandyn med Premium Max – för 179 kronor i månaden

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.