Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brutala sågningen – efter jättekrossen (!)

Foto: SportExpressen Play

Linköping svarade för säsongens bästa insats.

Det stoppade inte tränaren David Gillek från att såga domarna från topp till tå.

– Det här paret är för dåliga och jag tror att jag har med mig varenda SSL-tränare och spelare i detta, säger han i SportExpressen Play.


Se David Gilleks kritik i tv-spelaren.

1-3 blev till en övertygande 9-3-seger mot Mullsjö.

Linköping visade vad de kunde i prestigemötet där både Martin Karlsson och lagkaptenen Matej Jendrisak blev hattricksskyttar.

– Vår bästa match för säsongen. Vi kör över Mullsjö och gör en riktigt bra match. Jag är otroligt stolt över lagets prestation, säger David Gillek.

Enda delen han inte var nöjd med var i början på andra perioden då Linköping fick två utvisningar och lika många straffar emot sig.

David Gillek sågade domarparet Berger

David Gillek var inte alls nöjd med domarparet Tobias Bergers och David Berger. Linköpingtränaren tycker inte de håller måttet på högsta nivå och bjöd på en mastodontsågning i SportExpressen Play efter matchen.

– Jag skriver under på att de här domarna inte ska döma i SSL, absolut. Jag har inga problem med andra domarpar, men det här paret har inte nivån. Det är den här attityden. Man vill bara fråga: ”Vad åker han ut för? Du, kom inte hit och prata med mig.” Då känner man att visa mer respekt. Ibland ska de stå och prata i fem minuters konversation bla bla bla. Det här paret är för dåliga och jag tror att jag har med mig varenda SSL-tränare och spelare i detta, säger David Gillek.

Innan årsskiftet gav Kalmarsundsbacken Simon Nilsson ett annat domarpar svidande kritik och ville inte se dem döma lagets matcher framöver.

– Det är två personer som förstör glädjen till innebandyn, sa han om Daniel Fathi-Najafi och Peter Novakovic.

Linköping är i och med de tre poängen ny tabellfyra. 

Mullsjö är åtta, men har bara två poäng upp till Linköping.

SportExpressen Play sänder alla matcher från SSL-säsongen direkt. 


David Gilleks jättesågning av domarparet