Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Idrottsstjärnornas galna halloween-utklädnader

Årets halloween-firande blev avskalat och i många fall inställt.

Det har dock inte stoppat folk från att klä ut sig.

Nedan har SportExpressen samlat några av idrottsstjärnorna som utmärkt sig mest – däribland ett kakmonster på jakt efter godsaker ute i butikerna och en NHL-stjärna utklädd till NHL-bubblan.

Vad är egentligen läskigt och inte? Det är i mångt och mycket subjektivt. För några kan det vara vampyrer eller spöken, för andra spindlar eller hajar.

För NHL-spelaren Pierre-Édouard Bellemare, som nyligen tillbringade lång tid isolerad från omvärlden och till och med sin egen familj i samband med NHL-slutspelet, är svaret enkelt: NHL-bubblan.

”Den läskigaste och säkraste halloween-utklädnaden 2020”, skriver han på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CHA-RUHluRq/

Elias Pettersson, å andra sidan, passade på att ta vara på sin nyvunna frihet. Den svenske NHL-stjärnan klädde ut sig till Elmo från ”Sesame Street” tillsammans med en vän som klädde ut sig till Kakmonstret från samma serie.

De valde att fira högtiden genom att gå till en affär och, passande nog, köpa kakor.

https://www.instagram.com/p/CHB6dPFFFqn/

Lindsey Vonn matchar med sin hund

Förre skidstjärnan Lindsey Vonn klädde ut sig till Dorothy från ”Trollkarlen från Oz” – men med i twist. Hon valde nämligen att matcha med sin hund, spanieln Lucy.

https://www.instagram.com/p/CHBFa_VnesR/

NBA-legendaren Dwyane Wade valde att involvera hela familjen för att tillsammans bli en av USA:s mest populära sötsaker, ”s'mores”.

Wade själv var ett av två kex, hans hustru var chokladen och deras dotter Kaavia var en marshmallow.

https://www.instagram.com/p/CHBYQeyJQv6/

Hela familjerna utklädda

Att låta hela familjen matcha är ett populärt tema. Fotbollsspelaren Sydney Leroux klädde ut sig Pip från ”Looney Tunes”, hennes make klädde ut sig till ”Mormor” och deras barn fick bli Mars-Marvin och katten Sylvester.

https://www.instagram.com/p/CHBeI1iBpww/

NBA-spelaren Jeff Green körde på ett liknande koncept. Han familj klädde ut sig till karaktärer från ”Toy Story”.

https://www.instagram.com/p/CHBa30vHDRP/

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.