Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Idrottsstjärnan våldtog sovande kvinna

Stjärnan Alex Hepburn, 23, våldtog en kvinna medan hon låg och sov.

Nu har cricketstjärnan dömts för handlingen som skedde i mars 2017. 

I ljuset av utredningen har en hemlig sexlek nystats upp mellan stjärnan och flera av hans vänner som motiv för dådet.

Australiern Alex Hepburn, 23, var en firad cricketstjärna.

I mars 2017 gjorde sig cricketspelaren, som representerade Worcester i England, sig skyldig till att ha våldtagit en kvinna medan hon låg och sov.

När juryn förkunnade Hepburn skyldig bröt han ihop i tårar i rättsalen, skriver The Sun.

Under utredningen har det framkommit att Hepburn och flera av hans vänner, däribland den engelske landslagsmannen Joe Clarke, haft som sport att ha sex med så många kvinnor som möjligt.

Motivet: En sextävling

I rätten framkom bevis på skickade meddelanden mellan Hepburn och flera av hans vänner.

Där har kompisarna startat en sextävling där det gick ut på att ha sex med så många tjejer som möjligt samt betygsätta dem och ge dem mindre smickrande omdömen.

I kompisarnas chattgrupp framkommer meddelanden skrivna av Hepburn där han pratar om att våldta tjejer och att han måste testa sig mot könssjukdomar.

Enligt juryn vid rätten i Hereford ska motivet för Alex Hepburns våldtäkt ha varit att han ville besegra sin vän Joe Clarke som ska ha vunnit den så kallade tävlingen året innan.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.