Foto: Roger Vikström
 Foto: Roger Vikström

Zetterberg: "Vi är här för att gå hela vägen"

Publicerad

Nu har alla Detroit-svenskar landat i Sverige.
Henrik Zetterberg var sist att ansluta.
– Förväntningarna ska vara höga, vi är här för att gå hela vägen, säger Zetterberg.

Johan Franzén, Niklas Kronwall, Jonathan Ericsson och Henrik Zetterberg har alla anslutit till Tre Kronor och tränar med laget i eftermiddag.
– Det ska bli kul att träffa grabbbarna. Spelar vi bra i rätt läge så har vi en bra chans att vinna, säger Zetterberg.

Han och Johan Franzén åkte tillsammans men skiljdes åt i Amsterdam i morse då Zetterberg tog ett annat anslutningsflyg via Köpenhamn.

Hoppas på Karlsson

– Han har sovit, och jag har försökt sova, skrattar Franzén och fortsätter:

– Vi snackade om de två från Ottawa, (Daniel Alfredsson och Erik Karlsson), eftersom vi inte visste om det skulle komma.

Zetterberg är nöjd över att Alfredsson ansluter och hoppas att Karlsson kommer.

– Jätteroligt, det ska bli kul att spela med honom igen.

– Försäkringen måste lösas (för Karlsson) men jag hoppas att det gör det så att han kan komma hit och spela.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag