Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Estelle hejade på Tre Kronor

Estelle hejade från läktaren!Foto: Sören Andersson/TT
Estelle tillsammans med mamma Victoria och pappa Daniel. Foto: Sören Andersson/TT

Här hejar prinsessan Estelle fram de svenska hockeystjärnorna på Hovet i Stockholm.

Tillsammans med mamma kronprinsessan Victoria och pappa prins Daniel lyfte hennes applåder Tre Kronor till seger mot Finland med 4-2.

Den tämligen anspråkslösa träningslandskampen mellan Tre Kronor och Finland fick kunglig stjärnglans under lördagen.

På hockeyarenan Hovets läktare tog kronprinsessan Victoria och prins Daniel plats – tillsammans med en strålande glad Estelle. Den lilla prinsessan var iklädd en gul Sverige-tröja och sågs vinka och klappa händerna flitigt på läktarna.

Och det gav gehör.

Efter en stark förstaperiod kunde Tre Kronor hem segern med 4-2 inför ett fullsatt Hovet.

Estelle hade även prytt sin kind med en målad svensk flagga och fick använda en "klapphand" gjort i papp som hjälp för att heja fram hockeystjärnorna.

– Vi kan konstatera att de har varit där, men det är helt privat, säger Margareta Thorgren, informationschef vid Kungliga Hovet.

"Allt är lugnt"

Kronprinsessan ska bli mamma för andra gången i början av mars. Expressen har tidigare rapporterat om att Kungliga Hovet och kungafamiljen tidigare i veckan har skickat ut en exklusiv inbjudan till utvalda VIP-personer för att de ska kunna förbereda sig på att vara med och fira den nyanlända prinsen eller prinsessan.

Enligt Margareta Thorgren mår kronprinsessan fortsatt bara bra.

– Allt är lugnt med henne, säger Thorgren.

Tidigare i veckan gjorde kronprinsessan sitt sista planerade officiella framträdande innan den beräknade födseln av Estelles kommande syskon.

Då bar hon en midnattsblå klänning och lockade till skratt när hon missuppfattade en fråga om det är "tre eller fyra". Frågan handlade egentligen om hur många jobbuppdrag det är kvar innan den kungliga förlossningen - men kronprinsessan trodde att den syftade på hur många bebisar hon har i magen.

– Oh, nej nej, sa hon då med ett skratt.

TIPS: Ladda ned SportExpressens nya app och få alla sportnyheter snabbast – här för iOS och här för Android.