Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nobbar VM – mitt under slutspelet

Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA
Foto: KARL B DEBLAKER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA

Förbundskapten Rikard Grönborg har fått ännu ett nej från en NHL-stjärna.

Den här gången är det Jakob Silfverberg som lämnat återbud till VM, rapporterar HockeyNews.se. 

Tio svenska NHL-stjärnor är klara för VM-spel med Tre Kronor i Danmark i vår. Bland de som tackat ja finns bland annat backstjärnorna Oliver Ekman-Larsson och John Klingberg, liksom Mika Zibanejad och och Mikael Backlund.

I går kom beskedet om att Henrik Lundqvist inte kommer att ansluta till den namnkunniga skaran. En knäskada sätter stopp för 36-åringen. 

Silfverberg tackar nej

Nu rapporterar sajten HockeyNews.se om ännu ett återbud. Anaheim-forwarden Jakob Silfverberg kommer inte att spela VM om Ducks skulle åka ur Stanley Cup-slutspelet. Detta ska 27-åringen redan ha meddelat till Tre Kronor-ledningen. 

Ducks ligger just nu under med 2-0 i matchserien mot San José Sharks. Silfverberg har stått för 40 poäng på 77 matcher den här säsongen. 

Samtidigt rapporterar Jonatan Lindquist på Viasat att målvakten Anton Forsberg precis som Lundqvist tackat nej på grund av skada. 

Anton Forsberg gör sin fjärde säsong i NHL, men det är först i vinter han fått ordentligt med speltid. Det blev total 35 matcher i Chicago för den förre Modo-målvakten.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!