Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Widing lämnar nu Luleå – uppges aktuell för rivalen

Höjdpunkter: Kiiskinen blev matchhjälte mot Luleå
Foto: BILDBYRÅN

Daniel Widing har en match kvar i Luleå-tröjan, skriver NSD

Nu kan han i stället göra comeback i sin gamla klubb Rögle. 

– De är medvetna om att han finns på marknaden, säger agenten Johan Finnström till HD

Daniel Widing skrev på ett korttidskontrakt med Luleå i början av säsongen, när laget drabbats av ett par tyngre skadeavbräck. 

Nu går kontraktet ut, och nu skriver NSD att det inte blir någon fortsättning i Luleå för Widing – som därmed gör sin sista match för klubben i torsdagens match mot Frölunda. 

– Vi är väldigt nöjda med hans prestationer. Han har dessutom varit professionell, och snabbt blivit populär i gruppen. Men vi har inte möjlighet att behålla honom, säger sportchefen Stefan ”Skuggan” Nilsson till NSD. 

Daniel Widing kan gå till Rögle

Samtidigt skriver Helsingborgs Dagblad att Widing kan vara på väg tillbaka till sin gamla klubb Rögle, som han spelade för så sent som i våras. 

– Daniel har sin lägenhet kvar i Helsingborg och familjen bor kvar här nere, säger agenten Johan Finnström till HD. 

– Daniel har varit i Rögle innan och trivdes väldigt bra här. Vi har varit i kontakt med Rögle, de är medvetna om att han finns på marknaden, fortsätter Finnström, som menar att det ännu inte finns något konkret kontrakt att ta ställning till.