Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Urladdningen fixade segern för Färjestad

Här är några av dagens största sportnyheter.
Foto: TOMMY PEDERSEN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN

KARLSTAD/STOCKHOLM. Snacka om urladdning, Färjestad.

Laget vann med 5-2 mot Brynäs.

Detta efter att ha gjort samtliga mål under de sista 23 minuterna.

– Nu fick vi lite drag under galoscherna och glöd i ögonen, säger Peter Popovic.

Färjestad var ute efter revansch efter att ha blivit nollat av Skellefteå senast.

Hemma mot Brynäs kom utdelningen. Om än sent.

Efter en mållös förstaperiod åkte man på ett baklängesmål i boxplay i mitten av den andra. Jonathon Blum skickade in kvitteringen strax innan den andra periodpausen.

I den sista perioden tryckte hemmalaget på framåt och fick se lagkapten Linus Johansson sätta 2-1 och Gustav Rydahl öka på till 3-1. Till slut vann man med hela 5-2.

– Nu fick vi lite drag under galoscherna och glöd i ögonen, vi var tomma mot Skellefteå så skönt att vi kunde studsa tillbaka. Är vi med efter två perioder så är vi alltid tunga matt möta i sista perioden, säger FBK:s assisterande tränare Peter Popovic.

Gästernas tränare Ove Molin:

– Jag kan inte vara nöjd med vad vi presterar här, vi ska kunna hålla en högre nivå. Vi hade 1–1 efter två perioder och vår förhoppning var att det skulle gynna oss i tredje att Färjestad spelade i går. Men så fick de mål efter ett par sekunder och de fick lättare ben och lättare skallar, säger han.