Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Sörensen klar för Linköping

Foto: Peter Holgersson / BILDBYRÅN
Foto: Simone Syversson / SYVX8/IBL

Linköping rustar ordentligt inför nästa säsong.

Efter Jonas "Monstret" Gustavsson, Tony Mårtensson och Chad Billins återvänder en annan före detta LHC-stjärna till klubben, uppger Corren.

Linköping misslyckades återigen i SHL-slutspelet.

Det favorittippade laget åkte ut direkt i kvartsfinalen mot Brynäs.

Nu jobbar dock general managern Fredrik Ekwall hårt för att förstärka laget.

Tony Mårtensson är redan presenterad efter flera år i utlandet.

Sportbladet har avslöjat att Jonas "Monstret" Gustavsson också återvänder till SHL - och att det är Linköping som har säkrat upp målvaktens tjänster.

22 poäng i AHL den här säsongen

Dessutom avslöjade MrMadhawk under påskdagen att Chad Billins - som var LHC:s toppback förra säsongen - är klar för en återkomst i Saab Arena.

Billins kommer närmast från AHL. Där har han bland annat fått spela mot tidigare lagkamraten i Linköping, Nick Sörensen.

Nästa säsong kommer de spela tillsammans igen, då Corren i dag uppger att 22-årige Sörensen är klar för LHC.

 

LÄS MER: Här är läget i alla SHL-lag just nu

 

Forwarden inledde säsongen i Anaheim Ducks men skickades tämligen omgående ner i farmarlaget San Diego Gulls, där han gjort 22 poäng på 48 matcher.

Enligt tidningen har Nick Sörensen, som lämnade LHC för ett år sedan, hela tiden behållit kontakten med föreningen och kommer presenteras av Linköping när säsongen är över borta i Nordamerika.

Nick Sörensen gjorde 23 poäng på 37 matcher i SHL i fjol.

Linköping har också några tunga gubbar på förlustkontot, som poängkungen Broc Little och förstemålvakten Marcus Högberg. Även Garrett Roe är på väg bort.